ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επανέναρξη λειτουργιάς του νεφρολογικού ιατρείου στο δήμο μας


Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων που στόχο έχουν την στήριξη των κατοίκων του Δήμου μας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας τους ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας  του Νεφρολογικού Ιατρείου  μετά από τη διακοπή που υπήρξε λόγω καλοκαιριού.

Η λειτουργία του ιατρείου δίνει  τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν και να έχουν μια   νεφρολογική εκτίμηση των προβλημάτων τους. Θα παρέχονται χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για μια σειρά από προβλήματα που αφορούν τις νεφρολογικές παθήσεις  καθώς και τη σχέση των νεφρών με άλλες παθήσεις όπως διαβήτη, υπέρταση, με χειρισμό ηλεκτρολυτικών διαταραχών, με νεφρολιθίαση, με ύπαρξη νεφρικής νόσου κ.α.
Το ιατρείο  γίνεται από τον ιατρό κ/ο Τσούτσο Ηλία, Διευθυντή Νεφρολογικού Τμήματος και Νεφρολογικής Μονάδας του Mediterraneo, μετά από ραντεβού.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού παρακαλούνται να επικοινωνούν  για την μεν περιοχή του Ελληνικού στο 210-9614324 και για την Αργυρούπολη  στο 210-9958620

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια