ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζωή Κωνσταντοπούλου: ''Από τη θέση μου ως πολίτης θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη''


Με στίχο του Διονύση Τσακνή έκλεισε τις εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας πως θα παραμείνει ενεργή.

«Από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη», τόνισε η τέως Πρόεδρος της Βουλής.
«Είναι υποχρέωση, καθήκον και δέσμευσή μας να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε όχι στις εντολές και τις επιταγές, αλλά στις συνθήκες που διαμορφώνονται», συμπλήρωσε και συνέχισε:
«Από τη θέση της Προέδρου της Βουλής που σε λίγες μέρες θα παραδώσω, αισθάνομαι πραγματικά περήφανη για αυτήν την Επιτροπή. Αισθάνομαι διπλά περήφανη γιατί βλέπω ότι σκέφτονται πως θα την αντιμετωπίσουν εκείνοι που είναι άβολα με τα συμπεράσματα και με τα αποτελέσματα της δουλειάς της».
«Από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη στις εργασίες και στο αντικείμενο αυτής της Επιτροπής και στη διεκδίκηση μιας λύσης για αυτό το φρικιαστικό πλέγμα που έχει δημιουργηθεί μέσα από την κατασκευή, διόγκωση και χρησιμοποίηση του δημοσίου χρέους εις βάρος και του ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης και του κόσμου», δήλωσε.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια