ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΟΥΜΕ»


Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 13 στις 9:00 πμ θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑ.Κ του Ελληνικού (Τριπόλεως 28) επαναληπτικός Δωρεάν εμβολιασμός 33 παιδιών ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων οικογενειών του Δήμου μας που έχουν  ήδη  εμβολιαστεί και συμπεριληφθεί στο προληπτικό πρόγραμμα Eμβολιά-ζουμε” για  την επόμενη  δόση των εμβολίων τους από την προηγούμενη χρονιά.


Ο εμβολιασμός αποτελεί τη συνέχεια της πολύ καλής συνεργασίας του δήμου με  την μη κυβερνητική οργάνωση Αποστολή  ΑΝΘΡΩΠΟΣ (www.missionanthropos.com) και το πρόγραμμά «Εμβολιά-ζουμε: παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα». Υπεύθυνη της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ/α Υπατία Δούση-Αναγνωστοπούλου που οργανώνει και υλοποιεί το  συνεχιζόμενο προληπτικό εμβολιαστικό πρόγραμμα.
Ο εμβολιασμός θα γίνει από τις επισκέπτριες υγείας των ΙΑ.Κ., μετά την παιδιατρική  εξέταση από τη κ/α Θέμελη  που    στηρίζει τη συνέχιση του προγράμματος  στο Δήμο μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλα τα  ανασφάλιστα και άπορα παιδιά να εμβολιαστούν. 
Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΙΑ.Κ του Δήμου μας (210-9618792--210-9958947) και το  τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας(210-9961973).

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια