ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ‏


Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε με την ψήφο σας τη Νέα Δημοκρατία και φυσικά καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση στα καθήκοντα της προς όφελος όλων των Ελλήνων. Θα επιτελέσουμε με ευθύνη τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν μας τελείωσε κανείς. 


Στον ελάχιστο προεκλογικό χρόνο που μας δόθηκε, το κόμμα μας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν είχε την ευχέρεια να ολοκληρώσει εσωτερικές διαδικασίες, να ξεδιπλώσει νέες στρατηγικές, να εκσυγχρονίσει τον λόγο της. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολιτικό χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και συγχρόνως να ασκήσουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. 
Η Νέα Δημοκρατία άντεξε και οφείλει πλέον να ξανακτίσει τις μεγάλες συμμαχίες με τον ελληνικό λαό και
 να αποκαταστήσει ξανά τους δεσμούς εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τα αιτήματα της στις νέες κοινωνικές συνθήκες. Να ξαναγίνει η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. 
Από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέβαλε συνεχώς το ραντεβού του με την πραγματικότητα. Τώρα, λοιπόν, ήλθε η ώρα να κυβερνήσει χωρίς άλλες δικαιολογίες.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια