ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

KOSMOS LANGUAGES: AIMING FOR EXCELLENCE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ























Η αποστολή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Κόσμος είναι η παροχή ποιοτικής ξενόγλωσσής εκπαίδευσης στους μαθητές του ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στους μαθητές του με σκοπό την απόκτηση ενός στέρεου ακαδημαϊκού υπόβαθρου. 

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι ένας ποιοτικός εκπαιδευτικός οργανισμός οφείλει να παρέχει στους μαθητές του ένα πλούσιο πολυδιάστατο και πολυπρόσωπο παιδαγωγικό περιβάλλον, να τους καλλιεργήσει το ενδιαφέρον για τις ξένες γλώσσες και τους προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν μελλοντικές προκλήσεις.

Η επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις των επίσημων ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών φορέων επιτυγχάνεται μέσω ενός απαιτητικού αλλά ταυτόχρονα δημιουργικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, το οποίο υποστηρίζει τους μαθητές και διευκολύνει την εκμάθηση κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων εκπαιδευτικών τεχνολογιών και μεθόδων.
Θεωρούμε πως το ανθρώπινο δυναμικό και η εστίαση στις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή είναι το κλειδί στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. 

Επίσης έχουμε διαπιστώσει πως οι διαπροσωπικές αυτές σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν πολύ πιο αποτελεσματικά σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών αφοσιωμένο στις ανάγκες των μαθητών του από ότι σε κάποιον απρόσωπο όμιλο. 

Με αυτό το σκεπτικό, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, στο οποίο όλοι οι καθηγητές διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους αντίστοιχους τομείς μας (native spakers, πτυχιούχοι Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων).
Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά  και να σας παράσχουμε διευκρινήσεις.







Με τιμή
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΣΜΟΣ
ΠΟΝΤΟΥ 22 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δρομολόγηση ( Χάρτης google)
Τηλ. 2109618154
 Site:. http://www.kosmos-languages.gr/
E-mail.:info@kosmos-languages.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια