ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Έπεσαν στα τέσσερα οι μνημονιακοί: Άγριο γλείψιμο στον Ντομπρόβσκις μετά τις καταγγελίες Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ Alpha


Το πιο αηδιαστικό και ελεεινό του πρόσωπο έδειξε χθες το μνημονιακό τόξο της υποταγής και της μειοδοσίας.



Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τις εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη ενάντια στην ανθελληνική πολιτική της Κομισιόν. Ο Ντομπρόβσκις δεν τόλμησε να δώσει καμία απάντηση, ούτε για τη Siemens, ούτε για τη VW, ούτε για τη θέληση των τοκογλύφων να υφαρπάξουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων.
Ο βουλευτής μας αποχώρησε από την αίθουσα, αρνούμενος να παρακολουθήσει το διαρκές γλύψιμο όλων των μνημονιακών κομμάτων στον απεσταλμένο της Μέρκελ. Η μοναδική αντίδραση που υπήρξε κατά την παρουσία του στην επιτροπή ήταν ένα ακατανόητο ψέλλισμα της κυρα-Τασίας ("τώρα ξέρουν ο ελληνικός λαός ποιους εκπροσωπεί και πώς οργανώνει τη φιλοξενία..." είπε επί λέξει).
Αμέσως μετά και αφού ο εκπρόσωπός μας δεν ήταν παρόν, τα μνημονιακά ανδρείκελα ξεσάλωσαν και ξεπέρασαν κάθε όριο δουλικότητας και υποταγής στον ξένο αφέντη. Η πολιτική μούμια της αριστεράς ζήτησε συγγνώμη από τον Λετονό για το... "κήρυγμα μισαλλοδοξίας του ναζιστικού κόμματος" που προηγήθηκε. Για τους βαθύπλουτους κομμουνιστές του Σύριζα είναι μισαλλοδοξία να μιλάς για κατοχικό δάνειο, γερμανικές αποζημιώσεις και τη διαφθορά της Siemens και της VW. 
Ακολούθησε ο πασόκος Κωνσταντινόπουλος (αυτός, που ο Μπαλάφας αποκαλούσε δημοσίως... βρώμα) που δήλωσε σε "άπταιστα ελληνικά" πως οι χρυσαυγίτες είναι "θιασιώτες(!!!) του Χίτλερ που επιτίθενται στην κυρία (sic) Μέρκελ"¨. Τελευταίος πήρε την σκυτάλη ο Ψαριανός για να πει τις δικές του αρλούμπες και να δώσει τα δικά του διαπιστευτήρια στον ξένο αφέντη.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια