ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συγκομιδή ελιών στη Γλυφάδα και παραγωγή λαδιού με κινητή μονάδα



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μαζεύουμε ελιές από τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας και φτιάχνουμε το δικό μας, γλυφαδιώτικο λάδι! Η συγκομιδή ελιών θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου.


Μετά την ενθουσιώδη περσινή ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας, συνεχίζουμε και φέτος, με περισσότερη όρεξη και με μία έκπληξη: Το μεγαλύτερο μέρος του λαδιού θα παραχθεί μέσω κινητής μονάδας, μέσα στους προαύλιους χώρους σχολείων της Γλυφάδας. Έτσι, οι μαθητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από ειδικούς πως γίνεται η διαδικασία και να αποκτήσουν μια χρήσιμη και πολύτιμη εμπειρία!

Την περσινή περίοδο, συγκεντρώθηκαν συνολικά με τη βοήθεια εθελοντών τέσσερις τόνοι ελιάς. Σύλλογοι, σχολεία, φορείς και κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν με κέφι και μεράκι στην προσπάθεια αυτή. Παρήχθησαν περίπου 600 κιλά αγνό παρθένο ελαιόλαδο, με οξύτητα 0.7, τα οποία συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν στις φτωχές και άπορες οικογένειες του Δήμου Γλυφάδας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

Καλούμε όσους το επιθυμούν να δώσουν το παρών, για να στηρίξουμε την καινοτόμο αυτή προσπάθεια και να ενισχύσουμε τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Το λάδι που θα παραχθεί θα διανεμηθεί στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η διανομή θα γίνει μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη συγκομιδή και να ενημερωθούν για τις ακριβείς ώρες και ημέρες, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2132025396 και 2132025276 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και στοinfo@glyfada.gr.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια