ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΓΛΥΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΙΑ: Aνησυχώ γιά την Πατρίδα μας και προσδοκώ η ΝΔ…..

…..  εκλέγοντας τον νέο της Αρχηγό τον Νοέμβριο  - να βγάλει  σύντομα την Ελλάδα μας από ¨ τα δύσκολα ¨ ! 




               

  Διακρίνοντας εμφανώς την ουσιαστικά ´´μηδαμινή  ¨ ( ως προς την προσφορά της προς την Πατρίδα ) ,αλλά και την άκρως αναποτελεσματική  και ανακόλουθη ( ως προς τις προεκλογικές εξαγγελίες της) πολιτική της κυβέρνησης του  ΣΥΡΙΖΑ , η οποία πρόσφατα έλαβε νέα  ¨ νωπή ¨ εντολή - λόγω της αποχής!  - από τον Ελληνικό λαό ,δεν μπορώ παρά να μην παρατηρήσω παράλληλα και την έλλειψη ουσιαστικά ενεργής αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ όλο αυτό το διάστημα! 
                 



Το γεγονός βέβαια αυτό οφείλεται στο πραγματικά μεγάλο σφάλμα της προκήρυξης των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου Αρχηγού της ΝΔ τόσο σύντομα, αλλά κυρίως λόγω της τεράστιας σε διάρκεια σχετικής περιόδου ( :σχεδόν 2 ολόκληρους μήνες ! ), όταν ακόμη και η εκλογική περίοδος για την εκλογή ενός νέου Κοινοβουλίου και του Πρωθυπουργού διεξάγεται σε πολύ μικρότερο διάστημα! 
               
   Ειλικρινά, εκφράζω αυτους  τους προβληματισμούς μου , χωρίς να φοβάμαι  έστω και στο ελάχιστο την  περίπτωση απώλειας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της Παράταξης( διότι θεωρώ πραγματικά δεδομένο και αυτονόητο ότι τελικά  μετά τις εκλογές - και ανεξάρτητα βέβαια με το τι έχει ψηφίσει ο καθένας -  όλοι  μαζί θα σπεύσουν , ενωμένοι  να στηρίξουν τον νέο και εκλεγμένο από την Βάση της Αρχηγό) ,αλλά ο φόβος μου ειναι όλο αυτό το μεγάλο μεσοδιάστημα , που παρεμβάλλεται, με αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας και το...κυβερνητικό επιτελείο του να έχουν  κυριολεκτικά πάρει  όλο το ¨ πολιτικό παιχνίδι ¨ στα χέρια τους , χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο , μιάς  και η ΝΔ έχει στραφεί εξ ολόκληρου στην ...Προεδροεκλολογία μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου τουλάχιστον !!!!
               Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα , που εισέπραξα  αυτό το Σ/Κ κατά την συνάντησή μου με ένα πολύ φιλικό και αγαπητό μου  ζευγάρι σπουδαίων  επιχειρηματιών ( ο άνδρας Ελληνοκύπριος  και η γυναίκα Ελληνοαμερικανιδα ) ,που ευρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Αθήνα, που αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο μας . 
 Ο άνδρας ,αν και ¨αριστερός¨ , χαρακτηριστικά μου είπε ότι ¨ απορεί και εξίσταται , επειδή η ΝΔ έχει αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξέλεγκτο να βουλιάξει την Ελλάδα , μιάς και αντιπολίτευση δεν υπάρχει " ! 
Πρόσθεσε επίσης ότι ¨ η ΝΔ έχει επιτρέψει στον Τσίπρα να φέρει τα πάνω-κάτω στην χώρα μας και κατ´ αυτόν τον τρόπο τα δυσβάστακτα μέτρα ,που έχουν φέρει σε απόγνωση ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία ,έχουν πάρει τον δρόμο τους ¨ ! 
              Η ιδια πιστεύω ότι επενδυτές  , γιά παράδειγμα , δεν έρχονται στην χώρα μας ,ούτε πρόκειται να έρθουν ,αν δεν αλλάξει σύντομα το πολιτικό τοπίο και δεν δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση από μιά Κυβέρνηση σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ειναι εμφανώς εχθρική προς τον τομέα της Ανάπτυξης ! 
               Έν κατακλείδι , ανησυχώ τόσο πολύ για την τύχη της Πατρίδας μας ( της οποίας δεν της αξίζουν   ένας παρόμοιος  διαρκής πειραματισμός και ανευθυνότητα ,αλλά και τόσες ψεύτικες και ανεφάρμοστες εκλογικές υποσχεσιολογίες , ) και ανυπομονώ να τελειώσουν οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ μιά ώρα αρχύτερα !!!
                Η Νέα Δημοκρατία , ως κόμμα Εξουσίας , οφείλει να φροντίσει σύντομα -  υπό τον Νέο Αρχηγό της - να ανακτήσει το χαμένο της έδαφος! 
Με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας μας πρωτίστως , επειδή- " στην τελική" - θεωρώ ότι σύντομα θα ξανακληθεί ¨ να βγάλει την Ελλάδα μας από τα δύσκολα",  όπως έχει κάνει  άλλωστε πάντοτε μέχρι τώρα ! 

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια