ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

"Πέντε στα πέντε" για τον Ιάλυσο, τρίτη σερί νίκη για τον ΟΦΗ

Ο Ιάλυσος κέρδισε στο Ρέθυμνο 1 - 0 την Επισκοπή και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις - Επεκτάθηκε το σερί του ΟΦΗ μετά το 4 - 1 επί του ΠΑΟΚρουσώνα - Αναβλήθηκε λόγω απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά το παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών - Γλυφάδα.




Ο Ιάλυσος πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο επικρατώντας 1 - 0 τηςΕπισκοπής με γκολ του Μαθιου και συνέχισε τη φρενήρη πορεία του με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές ο ΟΦΗ που μετά το 4 - 1 επί του ΠΑΟΚρουσώνα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τους Ροδίτες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.
Δεν έγινε το παιχνίδι του Ερμή Ζωνιανών με τη Γλυφάδα καθώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε να ταξιδέψει η αποστολή της Αθηναϊκής ομάδας.
Η Κηφισιά επιβλήθηκε άνετα 3 - 0 του Ατρόμητου Πειραιά, ο Αστέρας Βάρης σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής με το 4 - 0 απέναντι στουςΤράχωνες, σημαντικό διπλό πήρε ο Ιωνικός με 3-0 κόντρα στον Εθνικό, ενώ ο Φωστήρας κέρδισε 1 - 0 τον Ηλυσιακό. Στη μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής ΝΗράκλειο και Τριγλία έμειναν στο 2 - 2.
Συνοπτικά τα αποτελεσματα της 5ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική:
Επισκοπή-Ιάλυσος 0-1
ΟΦΗ-ΠΑΟΚρουσώνα 4-1
Κηφισιά-Ατρόμητος Π. 3-0
Αστέρας Β.-Τράχωνες 4-0
Φωστήρας-Ηλυσιακός 1-0
Εθνικός-Ιωνικός 0-3
Ν. Ηράκλειο-Τριγλία Ρ. 2-2
Ερμής Ζ.-Γλυφάδα αναβλήθηκε
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια