ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 το σεμινάριο πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, στο συνεδριακό πολιτιστικό κέντρο ¨Μίκης Θεοδωράκης¨. 



Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ σε συνεργασία με το Ιατρικό δίκτυο και την ιατρική άσκηση, διοργάνωσαν το εν λόγω σεμινάριο με την συμμετοχή 80 ατόμων. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τις 09:30-14:00 και  αποτελούταν από 2 μέρη. Το πρώτο μέρος στηρίχτηκε στην θεωρητική κατεύθυνση και μετά από ένα διάλλειμα 10 λεπτών, το σεμινάριο συνεχίστηκε με το δεύτερο μέρος  και την πρακτική εξάσκηση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης όλων των συμμετεχόντων.


Οι ομιλητές του σεμιναρίου κος Κέντρος Ζήκος (Φυσίατρος), κος Βογιατζής Σταύρος (Καρδιολόγος), κος Μπουρνάζος Ηλίας (Ρευματολόγος), κος Χριστόπουλος Γεώργιος (Ωτορινολαρυγγολόγος),κος Καψαλάκης Ιωάννης (Νευρολόγος), εναλλάσσονταν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου και ανέπτυσσαν ο καθένας σύμφωνα με την δική του ειδικότητα θέματα που αφορούσαν τις βασικές αρχές ανατομικής και φυσιολογίας αναπνευστικού – κυκλοφορικού συστήματος, την αντιμετώπιση επεισοδίων απώλειας αισθήσεων, λιποθυμικό επεισόδιο, έμφραγμα μυοκαρδίου, αιφνίδιος καρδιακός θάνατος καθώς και την εφαρμογή των σωστών κινήσεων που αφορούν τις κακώσεις κεφαλής – σπονδυλικής στήλης.
Ευχαριστούμε όλους  όσους συμμετείχαν και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε στο μέλλον με νέες δράσεις.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια