ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεκίνησε η δράση στη Γλυφάδα


Τα νότια προάστια στα καλύτερά τους καθώς το INTERSPORT Tennis Open της Γλυφάδας ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή και υπόσχεται συναρπαστικές μάχες στο χώμα. 



Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γλυφάδας, θα είναι το επίκεντρο του τενιστικού ενδιαφέροντος για τις δύο ερχόμενες εβδομάδες καθώς η INTERSPORT δράση επιστρέφει στον ιστορικό όμιλο, μετά το περσινό διάλειμμα. 

Πρόκειται για το σημαντικότερο ερασιτεχνκό tour που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά courts και είναι το δεύτερο φετινό τουρνουά της κορυφαίας αλυσίδας αθλητικών ειδών, μετά από ένα ακόμη επιτυχημένο πέρασμα από τη Φιλοθέη την Άνοιξη.

Το INTERSPORT Tennis Open, έχει συγκεντρώσεις πολλές και δυνατές συμμετοχές με την μικρή κατηγορία των ανδρών MEN1, να παρουσιάζει το σημαντικότερο ενδιαφέρον αφού εκεί θα μονομαχήσουν για τον τίτλο τα πιο γνωστά ονόματα.

Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Γιώργου Χιριστανίδη, Δημήτρη Χατζηνικολάου, Ιάσων και Χρήστου Κουμίδη, Μιχάλη Κωστίκογλου, Δημήτρη Μαραγκού, Τάσου Βενέτη και Δημήτρη Φασουλά.

Σπουδαίες μάχες αναμένουμε και στα διπλά και μικτά, με πολύ καλά και δυνατά ζευγάρια... ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για οποιονδήποτε θέλει να παρακολουθήσει τις χωμάτινες μονομαχίες στην Αιξωνή.

Χορηγοί του τουρνουά είναι η Slazenger όπου είναι ο τεχνικός υποστηρικτής της διοργάνωσης και θα διαθέσει την απαραίτητη ποσότητα σε μπαλάκια, η εταιρία Κyvernitis  που θα διαθέσει δύο αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς εντός της Ελλάδα με όλους τους φόρους πληρωμένους, η Οriflame η οποία θα προσφέρει προϊόντα ομορφιάς, το Vari Sports Club που θα διαθέσει δύο τρίμηνες συνδρομές στο club του, η Asics η οποία θα προσφέρει αθλητικά παπούτσια και η Spidertech που θα διαθέσει 100 δυάδες ταινίες γενικής χρήσης αλλά και 1 ταινία Tennis Elbow για τον νικητή.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα τενιστικό μπλουζάκι TECNOPRO και μία δωροεπιταγή για τα καταστήματα INTERSPORT.

To πρόγραμμα της ημέρας και τα ταμπλό -> http://bit.ly/1Mg9gYp


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια