ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ν. Γκουλής: "Σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία"

Σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων και βέβαια για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκουλής εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για τις δύο τελευταίες εμφανίσεις με Κηφισιά και Γλυφάδα.



Σοβαρότητα και στο παιχνίδι της Κυριακής (3μμ) με τον ΠΑΟΚρουσώνα, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, εξέφρασε στους παίκτες του, την ικανοποίηση του, για τη νοοτροπία που είχαν στα δυο τελευταία παιχνίδια με την Κηφισιά και τη Γλυφάδα, όπου ο ΟΦΗ πέτυχε ισάριθμες νίκες, και ζήτησε, ανάλογη εικόνα και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚρουσώνα. «Πρέπει να έχουμε το στοιχείο της σοβαρότητας και της σωστής νοοτροπίας σε όλα τα παιχνίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής.
Μοναδικό πρόβλημα ο Πατινιώτης
Ο Θανάσης Πατινιώτης που έχει υποστεί κάκωση στο πέλμα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γλυφάδα αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία. Αντίθετα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα υπολογίζονται οι Βασίλης Σαχινίδης και Αλέξης Παπατζίκος οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Πέντε και Δέκα ευρώ τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚρουσώνα που θα γίνει την Κυριακή στις 3μμ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Οι τιμές τους είναι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5, 6 και 10 ευρώ στις θύρες 2,3,7 και 8.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από το λογιστήριο του ΟΦΗ, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, καθημερινά (9 π.μ -3μμ και 5-8μμ) και το Σάββατο (9π.μ.-3μμ)
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια