ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ρήξη χιαστού η Τσιχλάκη (pics)


Άτυχη στάθηκε η Τζο Τσιχλάκη στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα Νεανίδων, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Η 16άχρονη παίκτρια του συγκροτήματος της Βούλας υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι και θα περάσει, τώρα, την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Με ανακοίνωσή του ο Πρωτέας της εύχεται ταχεία ανάρρωση: «Ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι υπέστη η αθλήτρια μας Τζο Τσιχλάκη στην αναμέτρηση των Νεανίδων του Πρωτέα με τον Πανιώνιο το βράδυ της Τετάρτης (21/10). Η αθλήτρια του Πρωτέα θα μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, ώστε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Τσαπακίδη. Σύσσωμη η οικογένεια του Πρωτέα εύχεται στην Τζο μας ταχεία ανάρρωση και αυτή να είναι μια σύντομη παρένθεση στην καριέρα της και να επιστρέψει στην οικογένειά μας και τα γήπεδα ακόμη πιο δυνατή».
Από εκεί και πέρα, στο εστιατόριο «Ocean Basket» στη Γλυφάδα δείπνησαν μέλη του Πρωτέα Βούλας, σε μια ανοιχτή βραδιά που διοργανώθηκε για όλους τους φίλους της ομάδας. «Ο Πρωτέας Βούλας στηρίζει τις επιχειρήσεις που τον υποστηρίζουν και για αυτό τον λόγο δείπνησε την Πέμπτη (22/10), στο Ocean Basket (Λαζαράκη 61 και Πανδώρας, Γλυφάδα), απολαμβάνοντας εξαιρετικής ποιότητας Sushi σε ειδικές τιμές που διαμορφώθηκαν τη βραδιά αυτή για την οικογένεια του Πρωτέα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr






πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια