Απόφαση των 0ργανωσεων μελών του Σύριζα Αλίμου - Αργυρούπολης - Γλυφάδας - Ελληνικού ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

Απόφαση των 0ργανωσεων μελών του Σύριζα Αλίμου - Αργυρούπολης - Γλυφάδας - Ελληνικού

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού στηρίζουν ομόφωνα την απόφαση της 10ης Νοεμβρίου της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις για το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και το διορισμό νέων μελών στο Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ.


Εδώ και χρόνια πρωτοστατούμε και στηρίζουμε κάθε αγωνιστική προσπάθεια ώστε να γίνει ο χώρος του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, Μητροπολιτικό Πάρκο Υψηλού Πρασίνου, οργανικά συνδεδεμένο με μουσειακούς, εκθεσιακούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς χώρους, κέντρα έρευνας και με παράλληλη αξιοποίηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, με βάση τη μελέτη του Ε.Μ.Πολυτεχνείου. Όλα αυτά αφενός θα δημιουργήσουν πολλές θέσεις εργασίας και αφετέρου θα λύσουν το πρόβλημα της συντήρησης και αυτοχρηματοδότησης του Πάρκου.  
Αντίθετα τα  προωθούμενα σχέδια των «επενδυτών» περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας μικρής πόλης με πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία, ουρανοξύστες,καζίνο και εμπορικά κέντρα, πράγμα που θα επιφέρει κλείσιμο εκατοντάδων μαγαζιών και περαιτέρω κρίση της αγοράς κατοικίας στα νότια προάστια.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι το ΤΑΙΠΕΔ τοποθέτησε στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. μνημονιακά  πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει πιστά και τυφλά  το προηγούμενο νεοφιλελεύθερο καθεστώς της  Νέας Δημοκρατίας και  του ΠΑΣΟΚ . Ο διορισμός πρώην συγγενικών προσώπων υψηλόβαθμων στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και του σημερινού Δημάρχου Ελληνικού –Αργυρούπολης,ενός ανθρώπου που δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια στις γειτονιές μας έχει δείξει με λόγια και έργα την ταύτισή του με την πολιτική και τις επιδιώξεις  των   μεγάλων οικονομικών  και ιδιωτικών συμφερόντων. Συμφερόντων που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν και να τσιμεντοποιήσουν  το δημόσιο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, με ευτελές αντίτιμο που τόσο η μελέτη του Τεχνικού Επιμελητηρίου όσο και οι εμπειρογνώμονες μηχανικοί που ορίσθηκαν από την Εισαγγελία που διερευνά την υπόθεση το προσδιόρισαν περίπου στο τριπλάσιο. Ενός δημάρχου που συναλλάσσεται και αποδέχεται χορηγίες από την ίδια επιχείρηση που διεκδικεί το χώρο των 6.200 στρεμμάτων.

Οι παραπάνω ενέργειες και αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ, θυμίζουν έντονα το αμαρτωλό παρελθόν του, αμαυρώνουν την εικόνα της κυβέρνησης και ακυρώνουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στην κοινωνία. 

Για τους λόγους αυτούς, καλούμε τους αρμόδιους Υπουργούς να ακυρώσουν το διορισμό των νεών Μελών στην Ελληνικό Α.Ε., να αποσύρουν τη διάτρητη και παράνομη σύμβαση που η προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ υπέγραψε με την ανάδοχο Εταιρεία και να προχωρήσουν στη διαβούλευση της Κυβερνητικής πρότασης για την πραγματική αξιοποίηση του χώρου, με βάση την μελέτη του Ε.Μ. Πολυτεχνείου και το δημόσιο συμφέρον.0ΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΙΜΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive