ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Π.Λαφαζάνης: ''Θα υπάρξει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού''


Με ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη έκλεισαν οι εργασίες της διήμερης Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποιήθηκε στο Σ.Ε.Φ. Μίας σύσκεψης πλούσιας σε προβληματισμό, όπως τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, στην οποία συμμετείχαν αντιπρόσωποι από περισσότερες από 200 οργανώσεις στην Ελλάδα.


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επανέλαβε την εκτίμησή του για ραγδαίες εξελίξεις που θα ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό πολύ γρήγορα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει σε πέρας τις μνημονιακές επιλογές και ότι δεν μπορεί να περάσει την κατεδάφιση του ασφαλιστικού και των συντάξεων. 
Κλείνοντας αναφέρθηκε στα μέτωπα που πρέπει να ανοίξει από αύριο η ΛΑΕ στην κοινωνία και σημείωσε οτι πρέπει να αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τη ληστρική ανακεφαλαιοποίηση και την απώλεια δεκάδων δισ, από τους Έλληνες φορολογούμενους.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑΕ
Σήμερα 21/11/2015 στα πλαίσια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της γραμματείας του τμήματος Εργατικής Πολιτικής, σύσκεψη των συνδικαλιστών.
Αναλύθηκαν τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης ενάντια στο εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων (ασφαλιστικό, πλειστηριασμοί, απελευθέρωση απολύσεων, νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο κλπ) και οι πρωτοβουλίες της ΛΑΕ για ενημέρωση της κοινωνίας και συμβολή στην διοργάνωση αγώνων προκειμένου να σταματήσει η υλοποίηση των μέτρων.
Εκφράστηκαν απόψεις για την ανάγκη ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος, την διοργάνωση συγκεντρώσεων, την προβολή των θέσεων της ΛΑΕ σχετικά με το ασφαλιστικό, τα εργασιακά και γενικότερα την πολιτική μας πρόταση.
Έγινε αναφορά στις μέχρι τώρα δράσεις της ΛΑΕ και αποφασίστηκαν συγκεντρώσεις μέσα στον Δεκέμβρη, εκ πρώτης σε Ναύπλιο, Πατήσια, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Παγκράτι, Νίκαια, Πικέρμι, Αιγάλεω, Κοζάνη, Ηράκλειο, και Λευκάδα.
Η ΛΑΕ θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στην διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και αεροδρομίων, στους πλειστηριασμούς των σπιτιών, στις νέες μειώσεις μισθών και στην απελευθέρωστη των απολύσεων.
Όλοι συμφώνησαν ότι η αντίσταση του λαού ενάντια στην λεηλασία της κοινωνίας που μεθοδεύεται από την Κυβέρνηση θα πυροδοτήσει νέες πολιτικές εξελίξεις.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια