ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Από ασανσέρ - απολυμάνσεις στο "γαλάζιο" φιάσκο

Σε... εταιρεία - φάντασμα παραπέμπει η έρευνα για την "πέτρα του σκανδάλου", δηλαδή την επιχείρηση με την επωνυμία Infosolutions, που είχε αναλάβει τη μηχανογραφική και ηλεκτρονική υποστήριξη της ψηφοφορίας για την εκλογή αρχηγού στη Ν.Δ. με τα... γνωστά προχθεσινά αποτελέσματα.

Στις διευθύνσεις με τις οποίες είναι καταχωρισμένη η επιχείρηση στη Γλυφάδα υπάρχει ένα λογιστικό γραφείο και μια σχολή μαγειρικής για... παιδιά. Η εταιρεία των Αθ. Κλωνάρη και Μαρ. Τυρμάκη εμφανίζεται να έχει αντικείμενο την παροχή "υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για τεχνολογίες της πληροφορίας", ωστόσο δεν είναι καταχωρισμένη στην ΕΕΤ, δεν διαθέτει πιστοποίηση (ISO) και η ιστοσελίδα της εμφανίζει το μήνυμα "under construction", δηλαδή "υπό κατασκευή", πράγμα παράξενο για εταιρεία που ειδικεύεται στο Διαδίκτυο, την τεχνολογία πληροφορίας και την... υποστήριξη άλλων ιστοσελίδων.
Παράλληλα, οι επαγγελματικές δραστηριότητες των δύο εταίρων της ομόρρυθμης εταιρείας με έδρα ένα... σπίτι στη Γλυφάδα δείχνει ότι ο Αθ. Κλωνάρης διατηρεί την εταιρεία ΙΝΦΙΝΙΤΥ ΕΠΕ (στην οποία ανήκει η Infosolutions), επίσης με έδρα στη Γλυφάδα, με... επίσης υπό κατασκευή ιστοσελίδα. Η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει έργα πολλών ευρώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον ΕΛΟΤ, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ η σημαντικότερη δουλειά που είχε αναλάβει ήταν η σύμβαση με τη Γενική Γραμματεία στο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας Σαμαρά, έναντι αμοιβής σχεδόν 4.500 ευρώ.
Η Ελ. Τυρμάκη, επίσης, από το 2006 ώς το 2011 διατηρούσε τη δεύτερη εταιρεία, με διακριτικό τίτλο Infolearning Services, με αντικείμενο τη... διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

"Άρωμα" Σαμαρά

Αναλυτικά, σε ό,τι αφορά την επίμαχη εταιρεία, βάσει των επίσημων εγγράφων από τη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, από τον Ιανουάριο του 2014 ώς τις αρχές του τρέχοντος έτους είχε αναλάβει την υποστήριξη του πρωθυπουργικού γραφείου και την προστασία της σελίδας του πρωθυπουργού από ιντερνετικές επιθέσεις και hackers. Επίσης, παρείχε υπηρεσίες και στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της κυβέρνησης όταν είχε αναλάβει γ.γ. ο στενός φίλος τουΑντ. Σαμαρά Δ. Βαρτζόπουλος, αλλά και αργότερα, όταν τον ρόλο ανέλαβε ο επίσης"σαμαρικός" Δ. Πτωχός. Επίσης, η εν λόγω εταιρεία είχε παράσχει την ίδια περίοδο υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και στην εταιρεία Παράκτιο Αττικό Μέτωπο, όταν επικεφαλής της ήταν ο επίσης στενός φίλος του Αντ. Σαμαρά ΑριστΜατιάτος.

Άλλο αντικείμενο

Παρά, όμως, το γεγονός ότι οι "δουλειές" που έπαιρνε η επίμαχη εταιρεία παραπέμπουν ευθέως στο "σαμαρικό" περιβάλλον και στο τότε επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, αίσθηση προκαλεί η χθεσινή "διαρροή" από την πλευρά Σαμαρά, με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός απαντούσε στις καταγγελίες του Ευ. Μεϊμαράκη. Αυτό διότι συνεργάτες του κ. Σαμαρά έλεγαν ότι η εταιρεία Ιnfosolutions, είτε με αυτό είτε με άλλο όνομα, "είχε ήδη από δεκαετίας επιλεγεί από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, για τη συντήρηση δικτύων, έχοντας αντίστοιχη σύμβαση με τους συντηρητές του ασανσέρ, τους απολυμαντές ή τους καθαριστές των εγκαταστάσεων". Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, η εταιρεία είχε αναλάβει συντήρηση ασανσέρ με σύμβαση 562 ευρώ τον μήνα, ενώ συνεργαζόταν με τη Ν.Δ. ήδη από τότε που ο Ευ. Μεϊμαράκης ήταν ο γραμματέας του κόμματος.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια