Συνέντευξη Νίκου Δένδια στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

Συνέντευξη Νίκου Δένδια στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.


Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  κ. Νίκος Δένδιαςπαραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί, στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο δημοσιογράφοςΑλφόνσος Βιτάλης.


Ακολουθούν σημεία των κυριότερων τοποθετήσεων του κ. Δένδια:

·         Δεν υπάρχει κάτι στην κυβερνητική πρακτική που να δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας επιδιώκει τη  συναίνεση. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
·         Το προσφυγικό είναι κυρίως μεταναστευτικό λόγω του μεγαλύτερου αριθμού μεταναστών. Η κυβέρνηση είναι όμηρος των ιδεοληψιών της.
·         Αν ήθελε πραγματικά  συναίνεση ο κ. Τσίπρας  στο προσφυγικό-μεταναστευτικό θα είχε επιδιώξει συμβούλιο αρχηγών πριν πάει στην Τουρκία.
·         Ο κ. Τσίπρας κάνει διεθνείς δημόσιες σχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Καταφέραμε πλέον να εξαρτιόμαστε από τη θέληση του κ. Ερντογάν.
·         Επιτρέψαμε στην Τουρκία ανταλλάγματα που της αρνούνταν για χρόνια στην Ε.Ε.  χάρη στην άφρονα πολιτική για το μεταναστευτικό. 
·         Αφού τα «έκανε σαλάτα» η κυβέρνηση, τώρα προσπαθεί να δείξει ότι επιδιώκει συναίνεση.
·         Ο πρωθυπουργός περικοπές συντάξεων θέλει να περάσει στην πραγματικότητα και επιδιώκει να τις φορτώσει στους άλλους.
·         Κάθε φορά που η κυβέρνηση ζορίζεται, αρχίζει τις διαρροές για άλλα ζητήματα, που δεν υπήρχαν στην προεκλογική της ατζέντα, όπως για τον εκλογικό νόμο. 
·         Είχα μιλήσει τον Ιανουάριο  για στήριξη της κυβέρνησης σε θέματα  ζωτικής σημασίας για την χώρα. Αλλά μια καταρρέουσα  κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις. 
·         Πιστεύω, όπως γράφω σήμερα σε άρθρο μου στα Νέα, ότι η διέξοδος της Κεντροδεξιάς είναι ένα μεγάλο Συνέδριο. Είναι όρος επιβίωσης. 
·         Η χώρα χρειάζεται αξιωματική αντιπολίτευση. Αλλά δεν είναι σοβαρή μία αξιωματική αντιπολίτευση που δεν  συζητά. 
·         Φοβάμαι ότι αν δεν γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα η εκλογή αρχηγού στη ΝΔ  αλλά με χειρόγραφο, θα αμφισβητηθεί την άλλη ημέρα.  
·         Όταν η κομματική διαπάλη δεν γίνεται σε επίπεδο ιδεών αλλά σε επίπεδο προσώπων, είναι επόμενο να δημιουργείται ένταση. 
  
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προς συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη;

«Στα δύο» η ΝΔ για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, με το Μαξίμου, φυσικά να είναι υπέρ της άποψης που εξέφρασε η Ολγα Κεφαλογιάννη σ...

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive