ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΦΥΤΩΡΙΟ POTPLANTS Γλυφάδας: Μεγάλες ιδέες για μικρούς παραδείσους !!!



Το potplants στη Γλυφάδα είναι ένας νέος  εξαιρετικός χώρος δημιουργίας και έμπνευσης, στη( Δημ. Γούναρη 247 & Γληνού 1 στην Άνω Γλυφάδα), που λειτουργεί εδώ και οκτώ μήνες υπό νέα διεύθυνση.



Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από το Στέλιο Δημητρίου απόφοιτο του  "INHOLLAND UNIVERSITY OF DELFT" της Ολλανδίας στο τμήμα Ανθοκομίας και έκανε την πρακτική του σε παραγωγική επιχείρηση στην Ινδονησία.   

Νέος με όραμα και φιλοδοξίες μετέτρεψε  το χώρο σε ένα ζεστό και όμορφο μέρος  χρωμάτων και ευχάριστων οσμών.


Εμπνευσμένος από τις πρακτικές του σε διάφορα σημεία του κόσμου οδήγησε το μαγαζί του μέσα από τον εμπλουτισμό νέων υπηρεσιών, ιδεών και εργαλείων. 
Εκτός των κλασσικών προϊόντων, τα ποιοτικά φυτά του, πρωταγωνιστεί στην δημιουργία και συντήρηση κήπων με απαράμιλλη αισθητική στην αρχιτεκτονική τοπίου. 
Η συσσωρευμένη εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων κατέστησαν την εταιρία καίριο τροφοδότη ποιοτικών λύσεων για ομοειδή  καταστήματα αλλά και για απαιτητικούς ιδιώτες.
 
Μεγάλες ιδέες για μικρούς παραδείσους !!!
Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, παρεμβαίνουμε στους δικούς σας χώρους πρασίνου και με στενή και άμεση συνεργασία με εσάς δημιουργούμε τις «εικόνες φυσικού κάλλους» που εσείς ονειρεύεστε.
 

Τα δικά σας θέλω σε συνδυασμό με τις δικές μας γνώσεις σε θέματα αρχιτεκτονικής τοπίου και κήπων, σε φυτά και εργαλεία αλλά και τις δυνατότητες υλοποίησης θα καταλήξουν σε προτάσεις «μαγείας». 


Το γνωστικό μας αντικείμενο με βάση την σύγχρονη αντίληψη της αρχιτεκτονικής τοπίου, ολοκληρώνεται από την φυτοτεχνική αρτιότητα, την υλικοτεχνική υποδομή και την κατασκευαστική δυνατότητα της εταιρίας μας και των ανθρώπων της.
 
Υπηρετούμε με συνέπεια το πάθος μας ακολουθώντας μια αρχη:
Περιβάλλον= Φυτά = Οξυγόνο = Ζωή!
POTPLANDS
FLOWERS &MORE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 247 & ΓΛΗΝΟΥ1 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛ.: 2130360239





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια