ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και στον Ν. Χατζηνικολάου.


Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  κ. Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο    δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.      


Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:  

·         H έκφραση «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν» δεν αρκεί για να δείξει πόσο κακή ήταν η κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.
·         Έχουμε ένα νομοθέτημα το οποίος είναι ιδιαιτέρως τεχνικό και κατατέθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος στις 2 π.μ. για να μην καταλάβει κανείς τίποτα.
·         Το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα καταργεί τελείως την εξώδικη προστασία της πρώτης κατοικίας. Ο νόμος παύει πλέον να σε προστατεύει.
·         Η κυβέρνηση έκρυψε με επιμέλεια ότι δεν προστατεύεται πλέον η πρώτη κατοικία για την πλειοψηφία των δανειοληπτών. Καλύπτεται ένα ποσοστό μόνο γύρω στο 25% υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
·         Το ότι από την «σεισάχθεια», την απόλυτη διαγραφή χρεών, ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην απόλυτα επιλεκτική  και μέσω των δικαστηρίων μόνο  προστασία της α΄ κατοικίας,  προσκρούει στην πολιτική ηθική.
·         Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ. Είμαι βέβαιος όμως ότι θα υπήρχε μία ειλικρινής συνεργασία με την κοινωνία για αυτό που θα μπορούσε να πετύχει.
·         Είναι τελείως αρνητικό για την οικονομία ότι βρίσκουν  νέα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση με επιπλέον φορολόγηση.
·         Όσον αφορά τον ΟΠΑΠ έχω την εντύπωση ότι  υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να καταστρατηγηθούν.
·         Η φορολόγηση στο κρασί καταστρέφει την προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλό το κόστος της ελληνικής παραγωγής. 
·         Δυστυχώς,  μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ,  ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από την κοινωνία.
·         Απευθύνω έκκληση στην βάση της ΝΔ να προσέλθει την Κυριακή και να ψηφίσει. Δεν θα υπάρχει πραγματική νομιμοποίηση του αποτελέσματος χωρίς μεγάλη συμμετοχή.
·         Ο Α. Γεωργιάδης ποτέ δεν  έκρυψε ότι έχει έναν «δεξιό» πολιτικό λόγο. Είναι σεβαστό και η παρουσία του έδωσε «αλατοπίπερο» στην εκλογή.
·         Ο Κ. Μητσοτάκης έθεσε ζητήματα και αυτό είναι χρήσιμο για τον εσωκομματικό πολιτικό διάλογο, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα.
·         Ο Α. Τζιτζικώστας είναι συμπαθής ως πρόσωπο, αλλά θα του πρότεινα έναν πιο πολιτικό λόγο,  ενώ και το ζήτημα της κοινοβουλευτικής παρουσίας του είναι πρόβλημα.     
·         Ο Β. Μεϊμαράκης είναι μία σταθερά. Θεωρώ ότι δεν επιδίωξε τον διάλογο για να προστατεύσει - ως φαβορί  για την εκλογή-  την ενότητα της ΝΔ την επόμενη ημέρα.
·         Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποτελεί στοιχείο της  ψυχής της παράταξης.                            

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια