ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εως τις 15 Ιανουαρίου η απόφαση για το «Ακταίον»



Εως την 15η Ιανουαρίου 2015, κι αφού προηγηθεί τυπική έγκριση της απόφασης, που έλαβε προχθές κατά πλειοψηφία, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΡΜ ΑΕ, θα υπογραφεί το συμβόλαιο μίσθωσης του Ακταίον στην εταιρεία «Μπέικερι Αρτοποιϊα – Ζαχαροπλαστική Α.Ε.», που πλειοδότησε στον διαγωνισμό, που διενεργήθηκε.

Για την λήψη της αποφάσεως κατακύρωσης του διαγωνισμού προηγήθηκε έλεγχος από τον οικονομικό σύμβουλο της ΔΕΡΜ ΑΕ κ. Μιχάλη Κατσαρά και τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας κ. Κ. Χαλκιά, στα στοιχεία, που προσκόμισε η εταιρεία.
Διαπιστώθηκε συγκεκριμένα ότι η εταιρεία, όσο και ο εγγυητής της μίσθωσης, έχουν οικονομική επιφάνεια, είναι φερέγγυα και αξιόπιστη, ενώ περαιτέρω προσκομίστηκαν κι ελέγχθησαν οι ισολογισμοί της από το έτος 2012, οι οποίοι υποβλήθηκαν και στο ΓΕΜΗ από τους εκπροσώπους της.
Θυμίζουμε ότι εκφράστηκαν επιφυλάξεις μετά και τη διαπίστωση ότι ένας εκ των ιδρυτικών μελών της εταιρείας, που φέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ως μέλος της διοίκησής της, πρωταγωνίστησε σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Υπήρξαν μάλιστα σκέψεις για την ακύρωση του διαγωνισμού με το αιτιολογικό ότι η προσφορά ήταν μη συμφέρουσα αλλά και για το ό,τι η τροποποίηση όρων του έγινε μόλις 5 μέρες πριν την πραγματοποίηση της διαδικασίας, γεγονός, που όπως εκτιμήθηκε, δεν επέτρεψε τη συμμετοχή περισσοτέρων εταιρειών και κυρίως εταιρειών από τη Ρόδο.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η έδρα της εταιρείας, που πλειοδότησε, φέρεται να βρίσκεται σε έναν από τους φούρνους της αλυσίδας της οποίας ήταν ιδιοκτήτης ο καταδικασθείς, στη Γλυφάδα.
Η εταιρεία, που εκμεταλλευόταν αλυσίδα φούρνων στην Αθήνα, λειτουργούσε αρχικώς ως ΕΠΕ. Η εταιρεία, που πλειοδότησε στον διαγωνισμό είναι Α.Ε. και συστάθηκε τον Φεβρουάριο του 2012.
Σημειώνεται εξάλλου ότι η εταιρεία έχει υποβάλει ήδη εγγυητική επιστολή καλής συμμετοχής στον διαγωνισμό ύψους 16.000 ευρώ και θα πρέπει να προσκομίσει αξιόγραφο εγγυητή, το οποίο ήδη ελέγχθηκε και είναι πλήρες αλλά και εγγυητική επιστολή ύψους 400.000 ευρώ, που θα ισχύσει μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Ακταίον και για διάστημα 6 μηνών.
Επιπλέον ενός 10ημέρου από την ειδοποίηση που θα λάβει για την υπογραφή του συμβολαίου μίσθωσης θα πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση τα μισθώματα ενός έτους προσαυξημένα κατά 20.000 ευρώ ενώ περαιτέρω από τις αρχές του Γενάρη θα πρέπει να αρχίσει την καταβολή των μισθωμάτων.
Τέλος διαπιστώθηκε ότι η ίδια εταιρεία λειτουργεί με επιτυχία πολυτελές εστιατόριο στο Κολωνάκι της Αθήνας, πέραν της αλυσίδας φούρνων που εκμεταλλεύεται.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια