ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεκάδες ληστείες σε Βάρη και Βάρκιζα



Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι ληστείες σε Βάρη και Βάρκιζα.
Ειδικότερα το τελευταίο 24ωρο στη Βάρκιζα, λήστεψαν βιοτεχνία δερμάτινων ειδών και γούνας, με τους δράστες να κόβουν την παροχή τηλεφώνου από το εξωτερικό του καταστήματος και φήμωσαν την κόρνα του συναγερμού.



Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν μια σκάλα στον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου, παραβιάζοντας παράθυρο στον πρώτο όροφο και εισήλθαν στο κατάστημα όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NotosNet, η λεία των κλεφτών περιορίστηκε στα δερμάτινα είδη και όχι στις γούνες.
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν πέντε ληστείες αυτοκινήτων στο Δίλοφο Βάρης. Οι κάτοικοι της περιοχής συνειδητοποίησαν έντρομοι εκείνο το πρωί, πως είχαν παραβιαστεί τα αυτοκίνητά τους και είχαν αφαιρεθεί μεταξύ άλλων και προσωπικά τους αντικείμενα, πολλά από αυτά μεγάλης αξίας.
Κάποιοι από αυτους βρήκαν παραπατεμένα την επόμενη μέρα τα διπλώματα οδήγησής τους.
Επίσης πριν από λόγα 24ωρα, στη Βάρκιζα, στις 12 το μεσημέρι όταν οι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου, απουσίαζαν από το σπίτι τους και τα ανήλικα παιδιά τους ήταν στο σχολείο, ληστές παραβίασαν την εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας και έσπασαν την εσωτερική πόρτα του σπιτιού με λοστό και έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα ενώ διέφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ωστόσο οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το εγχείρημά τους γιατί ο δωδεκάχρονος γιος της οικογένειας, γύρισε από το σχολείο νωρίτερα διότι αισθανόταν αδιαθεσία και έγινε αντιληπτός από την συνεργό του ληστή η οποία ήταν έξω από το σπίτι και παρακολουθούσε την κίνηση στη πολυκατοικία και έτσι εκείνη ειδοποίησε τον επίδοξο ληστή που ήταν μέσα στο διαμέρισμα και εκείνος αμέσως τράπηκε σε φυγή πηδώντας από το μπαλκόνι.

Μερικές μέρες πριν από αυτό το συμβάν, στη Βάρη, εισέβαλαν σε κατάστημα Pet City και έκλεψαν μεγάλες ποσότητες τροφών και αξεσουάρ.
Σε μια άλλη γειτονιά της Βάρκιζας, είχε κλαπεί ποδήλατο μέσα από πηλωτή πολυκατοικίας, όπου ο δράστης καταγράφθηκε σε βίντεο, προσποιούμενος τον γνωστό έκανε νόημα πως τάχα χαιρετάει κάποιον από μέσα και μπόρεσε να μπεί στην πολυκατοικία κλέβοντας το ποδήλατο με το οποίο τράπηκε σε φυγή.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια