ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στη Γλυφάδα


Ο οδηγός επιχείρησε να προσπεράσει από δεξιά ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και παρέσυρε ένα πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να περάσει τη διάβαση | EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



O γιος γνωστού επιχειρηματία υγρών καυσίμων, που στο παρελθόν είχε εμπλακεί στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος Μπουρμπούλια - Καλούση, είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο και υπήρξε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Δυτικής Αττικής, ενεπλάκη χθες σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Ο 23χρονος γιος του έγκλειστου επιχειρηματία, στις 8.00 το βράδυ κινούνταν με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κατεύθυνσης από τη Γλυφάδα προς τον Πειραιά, όταν στη διασταύρωση με την οδό Αιόλου στο Παλιό Φάληρο επιχείρησε να προσπεράσει από δεξιά ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο που ο οδηγός του σταματούσε καθώς είχε ανάψει ο πορτοκαλί σηματοδότης.
Παρέσυρε όμως ένα 67χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να περάσει τη διάβαση των πεζών, τον οποίο και τραυμάτισε βαριά.
Με ασθενοφόρο ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά και ο 23χρονος, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ερευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίο ανέλαβε η Τροχαία Καλλιθέας, η οποία και θα σχηματίσει τη σχετική δικογραφία.
πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια