ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

"Χριστούγεννα κάτω από την πόλη"


Το πρωί της Τετάρτης όσοι χρησιμοποίησαν το σταθμό του Μετρό στο Ελληνικό, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Banda del sol και το τμήμα Μοντέρνου Χορού του Δήμου σε μία Εκδήλωση με τίτλο "Χριστούγεννα κάτω από την πόλη".



Μια πρωτότυπη εκδήλωση που μας έφτιαξε τη διάθεση για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας και όχι μόνο, μιας και πέρα από τις υπέροχες μελωδίες της μπάντας υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Φρ. Κοντορούση, τα παιδιά του τμήματος μοντέρνου χορού με την καθηγήτρια χορού Ζαμπέλη N. μας παρουσίασαν ένα σκέτs ενάντια στη βία στα σχολεία που εξέπληξε ευχάριστα το κοινό που τους παρακολούθησε.
Το τμήμα Παραδοσιακών Χορών Ελληνικού και το Α' Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης"το βράδυ της Τετάρτης είχαν τη τιμητική τους .
Η παράσταση που επιμελήθηκε η δασκάλα Παραδοσιακών Χορών Αργυρώ Κωνσταντινίδου και οι μαθητές της με τίτλο "Ταχιά ταχιά 'ν' αρχιμηνιά, ταχιά 'ν' αρχή του χρόνου" μας ταξίδεψε σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος αναβιώνοντας τοπικά ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή του τον καθένα χωριστά και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται!!!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια