ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τρίποντα αλληλεγγύης στη Γλυφάδα



Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στη Γλυφάδα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας». Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές - σύμβολα του ελληνικού μπάσκετ και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. 


Στην ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Άγγελος Κορωνιός, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς. 

Με τους καλλιτέχνες αγωνίστηκαν γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Πάνος Μουζουράκης (που σημείωσε τρίποντο από τη σέντρα!), ο Χρήστος Χολίδης, o Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά τους καλαθοσφαιριστές και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους πολίτες που ήρθαν και έφεραν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά άπορων οικογενειών. Μετά το τέλος του αγώνα, οι καλαθοσφαιριστές δώρισαν στον κ. Παπανικολάου μια φανέλα με τις υπογραφές τους.

Προπονητές της ομάδας των βετεράνων ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης και της ομάδας των καλλιτεχνών ο Μιχάλης Κυρίτσης. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας το οποίο υποστηρίζει 646 οικογένειες με πάνω από 1000 μέλη-δικαιούχους και τα παιδικά ρούχα και τα παιχνίδια στο Ίδρυμα Φιλοθέη Αθηναία. Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρόγιαννης».


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια