ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Eλένη Χατζίδου: Μας φιλοξενεί στο σπίτι της στη Γλυφάδα και μας δείχνει τις αγαπημένες της γωνιές! Φωτογραφίες


Η Ελένη Χατζίδου είναι στα καλύτερά της! Είναι φουλ ερωτευμένη με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άρη Σοϊλέδη, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Εμμονή" σε μουσική και στίχους δικούς της και πάει σούπερ και όπως μας αποκάλυψε σκέφτεται με τον αγαπημένο της να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Πολύ γρήγορα θα συγκατοικήσουν και θα "σκεπάσουν" τα όνειρά τους, κάτω από την ίδια στέγη!


Η αγαπημένη τραγουδίστρια, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο TLIFE και στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου και μοιράστηκε μαζί μας τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στη Γλυφάδα. Μαζί της ήταν και η κολλητή της φίλη, τραγουδίστρια των C- Real, Tζο Λαζοπούλου!


Η Ελένη δηλώνει σπιτόγατα και τις αρέσει να χαλαρώνει κοντά στο τζάκι με μια κούπα καφέ και καλή παρέα. Είτε αυτή είναι οι φίλοι της, ή ο αγαπημένος της Άρης.


- Σου αρέσει να περνάς ώρες στο σπίτι; Είσαι "σπιτόγατα";
Στο σπίτι "γεμίζω"της μπαταρίες μου και οταν κλείνω την πορτα του προσπαθώ να αφήνω απ' έξω τις έννοιες και τα προβλήματα τις δουλειάς. Ναι είμαι σπιτόγατα και το απολαμβάνω όσο ποτε άλλοτε!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια