ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λεβέντης: Θα δυσκολευτεί πολύ να περάσει το ασφαλιστικό η κυβέρνηση

"Ξέρω 8-9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μεμψιμοιρούν, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα βάρη"



"Η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί πολύ να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο κανάλι "Ε".  "Ξέρω 8-9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μεμψιμοιρούν, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα βάρη" ανέφερε δε. 



Για τον
 Κυριάκο Μητσοτάκη εκτίμησε ότι θα δεχθεί έξωθεν πιέσεις να στηρίξει το ασφαλιστικό.

Σε ό,τι αφορά τη στάση της Ένωσης Κεντρώων, ξεκαθάρισε πως "δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό έτσι όπως είναι τώρα", προσθέτοντας πως για να γίνει αποδεκτό το νομοσχέδιο πρέπει να υπάρξει "ποιοτική επέμβαση".

Ο νόμος του Κατρούγκαλου "οριζοντιοποιεί τις θυσίες" διευκρίνισε ο κ. Λεβέντης, υπενθυμίζοντας πως έχει ζητήσει η μεγίστη σύνταξη να είναι 1.500 ευρώ, να υπάρξει ενοποίηση συντάξεων για όσους παίρνουν πάνω από μία και οι τέως βουλευτές να μην πάρουν σύνταξη.

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών, είπε ότι "μπορεί να έχουν κάποιο δίκιο", αλλά καταγράφονται αντιδράσεις που δεν είναι σοβαρές. "Δεν πρέπει κάποιοι να εξωθούν τους αγρότες να βγουν στους δρόμους, έχουμε πληρώσει πρόστιμο στο παρελθόν για το κλείσιμο των δρόμων" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε για μια ακόμη φορά στην ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να κινήσει τις διαδικασίες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμβάλει, τονίζοντας ότι "όποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές τώρα θα τιμωρηθεί".




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια