ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εδώ θα χιονίσει και θα το στρώσει !!


Νέα προγνωστικά στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ακόμα και μετεωρολόγοι και όλα τα ΜΜΕ επίσημα, θέλουν ο χιονιάς »THE BIG ONE» να έχει διάρκεια στη χώρα μας και να τη χτυπά το διάστημα 17-22 Ιανουαρίου.


Τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού αλλά και το Greek-Weather.Org δείχνουν να συμφωνούν στο γεγονός ότι ένα κύμα ισχυρού χιονιά θα έρθει σε 2 τμήματα στη χώρα μας, το πρώτο στις 17-19 και το δεύτερο στις 20-22 Ιανουαρίου, χτυπώντας ιδιαίτερα τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο ακόμα και με χιονοθύελλες.
Φαίνεται λοιπόν να χιονίζει και να το στρώνει με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, σε όλη τη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, ενώ οριακά για στρώσιμο θα είναι περιοχές των πεδινών και παραθαλάσσιων τμημάτων της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ωστόσο στα ορεινά και ημιορεινά αυτών των περιοχών θα ρίξει πολύ χιόνι. Προσοχή οι κάτοικοι της Θράκης και κυρίως των νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης καθώς προβλέπονται ισχυρότατες χιονοθύελλες ως και στα παραθαλάσσια, αλλά προσοχή και στη Σαμοθράκη και τη Λήμνο.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια