ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρακτική εξάσκηση για τους Εθελοντές Δασοπροστασίας.


Με πρακτική εξάσκηση τελείωσε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τοπικής εμβέλειας του Δήμου Ελληνικού  Αργυρούπολης μέσω του ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ για τους Εθελοντές Δασοπροστασίας.


Το όφελος για τους συμμετέχοντες μεγάλο αλλά ακόμη μεγαλύτερο είναι το κέρδος για την Πόλη μας που χρειάζεται ευαισθητοποιημένους πολίτες και για θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Ευχαριστούμε την εκπαιδεύτρια μας Αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος Μαρία Βινατσέλλα για την άψογη παρουσίαση σε κάθε μάθημα ώστε να αποκτήσουμε δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου, κρίσεων και Δασοπροστασίας.
Ευχαριστούμε το Γραφείο Παιδείας και την Υπεύθυνη του ΚΔΒΜ κ. Δέσποινα Δεσύπρη για την υλοποίηση του προγράμματος και την άμεση ανταπόκριση, στο αίτημα του κ. Βασίλη Κρητικού Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για Εθελοντές.
Επίσης ευχαριστούμε τον Αρχηγό των Εθελοντών Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο με την Ομάδα του για την συμμετοχή τους και την παραχώρηση εξοπλισμού για την πρακτική μας εκπαίδευση.
Όλους τους συνεργάτες συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς την Ομάδα Εθελοντών Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης,  το Γραφείο Εθελοντών και τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής “ Ωρα για Δράση” που συνέβαλαν τα μέγιστα.
O Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης στο πλαίσιο προώθησης του πνεύματος του Εθελοντισμού στους Δημότες του, πρόκειται να υλοποιήσει και ΝΕΟ Πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους άλλους».
Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ενηλίκων για την απόκτηση δεξιοτήτων Διαχείρισης Κινδύνου και Κρίσεων, στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 100 ώρες. Στους εκπαιδευθέντες χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης και εντάσσονται στο Μητρώο Εθελοντικών οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Οι Δημότες  που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον κ. Χρήστο Κανελλίδη  εντεταλμένο Σύμβουλο στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας τηλ.  2132026036 – email:xristoskan@hotmail.com και την Υπεύθυνη του ΚΔΒΜ κ. Δέσποινα Δεσύπρη τηλ 2132026046-40-39 –emailpaideia.despinadesypri@gmail.com  ώστε να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα αίτησης στην διεύθυνση 25η οδός παλαιό Δημαρχείο Ελληνικού.  
Η αίτηση σας μπορεί να αποσταλεί επίσης ηλεκτρονικά στα παραπάνω e-mail  και στο φαξ 2132026047.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 12/2/2016.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια