ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρησκευτικά Άλλοθι


Γράφει ο Κώστας Δημ.Χρονόπουλος 
Αρθρογράφος -Σχολιογράφος
Η (ενδο) θρησκευτική διένεξη ανάμεσα σε Σουνίτες Σαουδάραβες και Σιίτες Ιρανούς... - και όχι μόνον - ενδέχεται να έχει σοβαρότατες επιπτώσεις τόσο στις χώρες της περιοχής, όσο και στη Δύση όπου υπάρχουν κοινότητες Μουσουλμάνων.


Αυτή η παράμετρος είναι ιδιαίτερα σοβαρή και εξόχως επικίνδυνη για τα δυτικά κράτη, αν δεν ληφθούν έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα.

Όσοι βιάστηκαν να χαρούν για όσα συμβαίνουν εκεί θεωρώντας πως θα ανακουφιστούμε εμείς από την απειλή του ΙSIS αλλά και την τάση των ισλαμιστών για εξισλαμισμό μας, παραθεωρούν πως:

Νομοτελειακά ο θρησκευτικός Ισλαμικός αλληλοσπαραγμός, θα επεκταθεί / μεταφερθεί / εκδηλωθεί και στις Μουσουλμανικές κοινότητες των δυτικών χωρών. Δηλ. μέσα στα σπίτια μας.

Μπορεί να ξεγελά η (μακρυνή;) νέφωση και η ραγδαία μπόρα που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή τής Μ. Ανατολής και να μη μας ανησυχεί όσο θα έπρεπε.

Όμως ο ουρανός - διεθνώς- εμφανίζεται νεφώδης. Πυκνώνουν τα σύννεφα, ακούγονται τα τύμπανα του πολέμου.

Ούτε ο Θεός, ούτε ο Αλλάχ φαίνονται ικανοί ή πρόθυμοι να αποτρέψουν τα επερχόμενα δεινά.

Φρόντισαν να προικίσουν με τέτοια ειδεχθή, αχαλιναγώγητα, ορμέμφυτα τα δημιουργήματά τους, ώστε, αυτά, να ποδηγετούν τα ανθρώπινα όντα (τα οποία - περιέργως;- είναι βαθύτατα θρησκευόμενα!).

Το εντυπωσιακό είναι πως οι εξ αυτών θ ρ η σ κ ο γ ε ν ε ί ς πρωτοστατούν στην τυφλή εξόντωση ομόθρησκων ή αλλόθρησκων, επειδή αυτό είναι το Θέλημα του Αλλάχ!!!....

Προδήλως όλες αυτές οι σφαγές, οι δηώσεις, οι βιασμοί, οι βανδαλισμοί γίνονται για να ευχαριστηθεί / ικανοποιηθεί ο Αλλάχ, κατά την άποψη τους.

Γι αυτό και αιτιολογούν, αναπέμπουν κάθε απάνθρωπη πράξη τους (φωνάζοντας):

"Ο Αλλάχ είναι μεγάλος". Ακόμη όσο πιο πολλούς "Απίστους" εξοντώσουν, τόσο καλύτερα θα περάσουν όταν θα πάνε στον παράδεισο με ουρί, μέλια κ.α καλούδια.

Δεν λένε όμως τι τους περιμένει αν σκοτώσουν ομόθρησκους τους.

Θρησκειολογικά παραμένει αναπάντητο το ερώτημα.

Αλλά δεν υποφέρει / εκτίθεται/ βεβηλώνεται μόνον ο Αλλάχ. Τα ίδια παθαίνει και ο Θεός (μας).

"Για την πίστη του την Αγία" ξεκίνησαν το πλιάτσικο και την εξόντωση των ομόθρησκων Χριστιανών Ορθόδοξων, οι (Καθολικοί) Σταυροφόροι!......

Κοκκίνισε από ντροπή η Χριστιανοσύνη τη νύχτα σφαγής του Αγ.Βαρθολομαίου ανάμεσα σε .... "Χριστιανούς" (!).

Συμβαίνουν λοιπόν και στα καλύτερα "σπίτια". Τα "Σπίτια της Χριστιανικής Αγάπης"!


ΥΓ Οι Θρησκείες, αντί να εξημερώνουν τα ανθρώπινα ένστικτα, πάθη γίνονται - σε χέρια αχρείων - όργανα / οχήματα / άλλοθι για εξαγρίωση / αποθηρίωση!

(Σ.Σ Για να μην αδικούμε και τα λιγότερο επικίνδυνα θηρία, να πούμε πως πρόκειται για ειδεχθείς, φρικώδεις συμπεριφορές α ν θ ρ ω π ο ε ι δ ώ ν).

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια