ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Mouzenidis Group-Bomo Club: Νέο μέλος το Palace Hotel στη Γλυφάδα



O Όμιλος Μουζενίδη και η συλλογή ξενοδοχείων Bomo Club υποδέχονται ένα νέο μέλος, το τετράστερο Palace Hotel, στην περιοχή της Γλυφάδας.Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής και, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, αποτελεί ιδανική προσθήκη στην συλλογή ξενοδοχείων του σε όλη την Ελλάδα. 


 Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή της Γλυφάδας, απέχει μόλις 12 χμ. από το κέντρο της Αθήνας και 20 χμ. από το λιμάνι του Πειραιά το οποίο αποτελεί αφετηρία για κρουαζιέρες στα νησιά του Σαρωνικού.
Διαθέτει ανανεωμένο περιβάλλον με άνετα δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, συνεδριακό κέντρο και υποστηρίζει ιδανικά το concept Bomo Club Romantic καθώς ενδείκνυται για ρομαντικές επετείους, οικογενειακές εορτές, και ρομαντικές διακοπές ζευγαριών.
 Οι προσφερόμενοι τύποι διαμονής είναι ΒΒ (διαμονή με πρωινό) και ΗΒ (ημιδιατροφή, διαμονή με πρωινό και βραδινό). 
To ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες της Αθήνας που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές και τον Ελληνικό ήλιο και θάλασσα διαμένοντας μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Για τους πελάτες που φιλοξενούνται εκεί προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε πληθώρα εκδρομών που διοργανώνει η Mouzenidis Travel κατά τις οποίες μπορεί να επισκεφτεί όλα τα σημεία αρχαιολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια