ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Αγγελική, ο έμπορος ναρκωτικών στη Γλυφάδα και ο νεκρός στα αζήτητα (Nassos blog)


Είναι μια ιστορία που απασχολεί την Αγγελική Νικολούλη εδώ και πολύ καιρό. Πλεόν νγωρίζει καλά ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Γιάννη. Ενός νεαρού 33 ετών που πέρασε από τα ναρκωτικά, ξέφυγε αλλά στο τέλος έφυγε από κοντά μας.Η ίδια γράφει: «Με τη φωτογραφία του στα χέρια, τριγυρίζει σε επικίνδυνα στέκια αναζητώντας μάρτυρες που θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της ανεξιχνίαστης δολοφονίας του.

Η Αγγελική Καρβουνιάρη από την Αθήνα, έχασε το γιο της Γιάννη σε ηλικία 33 χρόνων. Είχαν προηγηθεί αρκετά χρόνια προσπάθειας για να κερδίσει το παιδί της τη μάχη με τα ναρκωτικά. Και τα είχε καταφέρει.
Τελευταία φορά τον είδε στις 7 Μαρτίου του 2010 όταν έφυγε από το σπίτι τους στη Γλυφάδα για μια βόλτα. Όταν εκείνος δεν επέστρεψε άρχισε να τον αναζητά για να τον εντοπίσει δύο εβδομάδες αργότερα νεκρό, στα αζήτητα. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν σοκαριστικό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο γιος της είχε δεχθεί άγρια χτυπήματα, πολλά από αυτά μεταθάνατια. Ο θάνατος του όμως αποδόθηκε αρχικά σε παθολογικά αίτια. Με πείσμα και επιμονή η τραγική μάνα άρχισε να ψάχνει μόνη της σε στέκια τοξικομανών συγκεντρώνοντας πληροφορίες . Οι περισσότερες μαρτυρίες οδηγούσαν στα ίχνη ενός μελαψού, αλλοδαπού άνδρα με το όνομα Μωχάμεντ που σύμφωνα με τους μάρτυρες είναι έμπορος ναρκωτικών. Αυτός ο Μωχάμεντ φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον Γιάννη Καρβουνιάρη στις 14 Μαρτίου 2010 στο ξενοδοχείο «Ελικών» στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Με επιστολή της στον τέως υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Νίκο Δένδια, η Αγγελική Καρβουνιάρη κατάφερε με τις μαρτυρίες που ή ίδια συγκέντρωσε, να ξανανοίξει ο φάκελος του γιου της. Ο δεύτερος Εισαγγελέας που ασχολήθηκε από την αρχή με την υπόθεση βγάζοντας την από το αρχείο, άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως . Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας και της οικογένειας, ο Μωχάμεντ δεν συνελήφθη και δεν κρατείται σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα. Ο αλλοδαπός σύμφωνα με καταγγελίες, εξακολουθούσε να σπέρνει το θάνατο στην Ομόνοια μέχρι και τον Αύγουστο του 2014. Η Αγγελική Καρβουνιάρη απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο για τον Μωχάμεντ που φέρεται να έστειλε στο θάνατο το παιδί της, να τη βοηθήσει να δικαιωθεί ο Γιάννης της».
Ευχόμαστε να βρεθεί ο αλήτης και να συλληφθεί…
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια