ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«NewYear –New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια!



Mε το… «δεξί» υποδέχεται το 2016 το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, ανακοινώνοντας την έναρξη των νέων τμημάτων Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια για όσους κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα, μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου!

Για σπουδές που οδηγούν στην Επαγγελματική Επιτυχία,το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, ως Πρωταγωνιστής στην Εκπαίδευση, αποτελεί Μονόδρομο!
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 19 Τομείς Σπουδών και 76 Ειδικότητες, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ διασφαλίζουν άμεση εργασιακή αποκατάσταση και επισφραγίζουν μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, σε σύγχρονα εργαστήρια, με πιστοποίηση σπουδών από τον κορυφαίο βρετανικό φορέα NCFE, γεγονός που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ισχυρό κρατικό πτυχίο, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στην Ε.Ε., και θέλουν η αποφοίτησή τους να "μεταφραστεί" άμεσα σε εύρεση θέσης εργασίας, τότε το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας είναι η σίγουρη επιλογή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να γίνεις επιτυχημένος επαγγελματίας στις παρακάτω περιζήτητες ειδικότητες:
·         Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας
·         Τουριστικά
·         Μαγειρική
·         Ζαχαροπλαστική
·         Νοσηλευτική
·         Β. Βρεφονηπιοκόμων
·         Κομμωτική
·         Β. Φυσικοθεραπείας
·         Μηχανολογία

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές Φεβρουαρίου:

Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 &Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117, http://www.iek-xini.edu.gr, fb: www.facebook.com/iekxiniglyfada

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια