ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συμπληρώνεται το... καρέ για τη Γλυφάδα


Ο κάτοχος του περσινού τίτλου ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει 11-12 Μαρτίου στη Γλυφάδα και την Τετάρτη θα συμπληρωθεί το... καρέ με τις ομάδες που θα προκριθούν από τους άλλους τρεις προημιτελικούς που θα γίνουν στην Κυψέλη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού αλλά και στην Κηφισιά όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.



Στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου διαγώνιου Γουίντσον Φερέιρα, με τους πράσινους να αναζητούν την επιστροφή τους μετά από τέσσερα χρόνια σε τελική φάση Κυπέλλου.
Οι κυανόλευκοι προέρχονται από την συμμετοχή τους στο Final 4 του League Cup και παρόλο που ο βασικός τους στόχος είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία επιζητούν την παρουσία τους σε ένα δεύτερο Final 4.
Στο Χαλκιοπούλειο κοντράρονται τα δύο… άκρα της Volleyleague καθώς η ουραγός της βαθμολογίας Λαμία υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που προέρχεται από την κατάκτηση του League Cup `Νίκος Σαμαράς' στην Σύρο.
Ο Πέτιο Ντραγκίεφ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς έχουν επανέρθει όλοι οι αθλητές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ή είχαν ταλαιπωρηθεί από ιώσεις.
Η αποστολή των ερυθρόλευκων αναχώρησε για την Λαμία με τον Ρομπέρτο Πιάτσα να παίρνει μαζί του και τον Φράντιτσεκ Όγκουρτσακ (είχε αποχωρήσει στους πρώτους πόντους του τελικού του League Cup).
Στο Ζηρίνειο ο ΑΟΠ Κηφισιάς αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τέσσερις ημέρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Έβρο για την 19η αγωνιστική της Volleyleague.Στη γηπεδούχο ομάδα ο Κώστας Αρσενιάδης υπολογίζει κανονικά στον Ζόραν Γιοβάνοβιτς (δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ).
Η αποστολή του Εθνικού ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα καθώς ο Σάκης Μουστακίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Ανέστη Δαλακούρα (ο οποίος είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016
Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ 1-3 (18-25, 25-22, 23-25, 19-25)
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Λεμονιά Μουλά
Ζηρίνειο Κηφισιάς, 19.00: ΑΟΠ Κηφισιά - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου
Χαλκιοπούλειο, Λαμίας 18.30: Γ.Σ.Λαμία - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικολόπουλος
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια