ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ¨Το πεζοφάναρο της Αγίου Γεωργίου και οι κομπασμοί του Γιάννη Κωνσταντάτου


Ο κος Κωνσταντάτος υπερηφανεύεται ότι τάχα έλυσε επί τέλους ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής του Ελαιώνα!
Ας δούμε μερικές πληροφορίες για το θέμα.


Πράγματι από το 2008, αίτημα των κατοίκων και ιδιαίτερα των γονιών που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο 3ο δημοτικό σχολείο της Αργυρούπολης, ήταν η εγκατάσταση ενός πεζοφάναρου στην οδό Αγίου Γεωργίου.
Επί δημαρχίας Ευσταθιάδη έγινε η αίτηση προς την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου.
Επί δημαρχίας Κορτζίδη, στις αρχές κιόλας του 2011, εγκρίθηκε η τοποθέτησή του. Όμως ο Σύλλογος Γονέων διαφώνησε με τη χωροθέτηση και μετά από συνεννοήσεις αποφασίστηκε να τοποθετηθεί το φανάρι στη σημερινή του θέση.

Στο μεταξύ όμως ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είχε επιφέρει αλλαγές και μεταφορές υπηρεσιών. Για μια μεγάλη χρονική περίοδο η Περιφέρεια δεν δεχόταν – τη μεταφορά της συγκεκριμένης αρμοδιότητας διότι μεταφερόταν σ’ αυτήν αρμοδιότητες χωρίς τους αντίστοιχους οικονομικούς πόρους.

Παρ’ όλα αυτά τοποθετήθηκαν οι στύλοι για τα φανάρια και έγινε επίσης η διαδικασία προκειμένου να μπει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με έξοδα του δήμου.

Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου – από την οποία απουσίαζε ο Γιάννης Κωνσταντάτος (όπως συνήθιζε ως αντιπολίτευση) – είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (47/14 από 4/4/2014).
Άλλωστε αυτό το έβλεπαν οι κάτοικοι του Ελαιώνα πριν εκλεγεί ο σημερινός δήμαρχος.

Τώρα, 15 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και μετά από παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας προς την Περιφέρεια λύθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα και μπήκε σε λειτουργία το φανάρι.

Δηλαδή η ανάμιξη της σημερινής διοίκησης του δήμου αφορά την τελική μόνο φάση της λειτουργίας ενός έργου της προηγοιύμενης διοίκησης. 

Θα αναρωτηθεί βέβαια ο κάθε πολίτης αν είναι λογικό για ένα φανάρι να χρειάζονται έξι ολόκληρα χρόνια. Βεβαίως  και είναι παράλογο. Για αυτό χρειάζεται να ζητάμε λιγότερη γραφειοκρατία, σωστή κατανομή υπηρεσιών και στελέχωσή τους με το κατάλληλο προσωπικό.

Κατά τα λοιπά, είθισται κάθε νέα διοίκηση να ολοκληρώνει έργα της προηγούμενης. Μη μας τα παραλέει λοιπόν ο Γιάννης Κωνσταντάτος. 
Η ιστορία της πόλης μας δεν ξεκίνησε πέρσι!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια