ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Και με κυβερνητική βούλα η διπλοθεσία στην ΕΡΤ

Με υπουργική απόφαση του Νίκου Παππά θα ορίζονται τα κριτήρια με τα οποία θα δίνεται η άδεια για παράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ ΑΠΕ και ΓΓΕΕ.



Μια ακόμη «δέσμευση» της κυβέρνησης ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ  θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ακυρώθηκε προ ημερών με τροπολογία ενώ σήμερα με νέα τροπολογία δίνεται στον Νίκο Παππά η αρμοδιότητα να ορίσει τα...κριτήρια για όσους θα επιτραπεί η παράλληλη απασχόληση.   



 Με υπουργική απόφαση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά θα ορίζονται τα κριτήρια με τα οποία θα δίνεται η άδεια γιαπαράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων αλλά και των άλλων εργαζομένων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων που υπηρετούν  ΕΡΤ και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ,.
 Αυτό προβλέπει τροπολογία με την οποία παρατείνεται έως τις 15 Μαρτίου, η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης για την παράλληλη απασχόληση όσων εργάζονται στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ), την Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση (ΕΡΤ) και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Οι σχετικές άδειες θα χορηγούνται, από το υπηρεσιακό συμβούλιο προκειμένου για τη ΓΓΕΕ, και από τα Διοικητικά Συμβούλια, προκειμένου για το ΑΠΕ-ΜΠΕ και την ΕΡΤ, όπως ορίζει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος 4339/2015.
Η τροπολογία ρυθμίζει επίσης θέματα των Γραφείων Τύπου Εξωτερικού και προβλέπει ότι γραμματείς Επικοινωνίας Α’ της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (ΓΓΕΕ) και Επικοινωνίας, θα μπορούν να προΐστανται σε Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Β’ Τάξης. Επίσης οι υπάλληλοι της ΓΓΕΕ που υπηρετούν σε Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας του εξωτερικού επί τέσσερα έτη, μπορούν να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016. Εξαιρούνται από την υποχρεωτική μετάθεσή τους στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι και ειδικοί επιστήμονες της ΓΓΕΕ, οι οποίοι υπηρετούν στο εξωτερικόπάνω από 14 χρόνια και μιλούν κινέζικα και αραβικά.
Ακόμη, μειώνεται από επτά σε πέντε ο αριθμός των μελών του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), ενώ στις αρμοδιότητες που έχει το ΕΚΟΜΕ προστίθεται η καταγραφή, ψηφιοποίηση και αποθήκευση του προγράμματος που εκπέμπουν τα τηλεοπτικά κανάλια.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια