ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

'Η ΑΠΟΚΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ'


O Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή Ελληνικού – Αργυρούπολης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ “ Κύπρου 68 πλ. Δημαρχείου με τίτλο “Η αποκριά της παλιάς Αθήνας”.



Οι αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με καντάδες της παλιάς Αθήνας με τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού και της αποκριάς.
Τέσσερις λυρικές φωνές με δύο κιθάρες και δύο μαντολίνα θα μας ταξιδέψουν στην παλιά Αθήνα την περίοδο της αποκριάς και όλοι μαζί θα αναβιώσουμε τις παραδόσεις του τόπου μας!
Ο Δήμαρχος, με τη θεσμική του ιδιότητα θέλοντας να τιμήσει περισσότερο την τρίτη ηλικία εύχεται και ελπίζει να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη προσφέρει. Αυτή η εκδήλωση μεταξύ άλλων, σκοπό έχει τη στήριξη, την αναγνώριση της προσφοράς τους και τη κατάθεση του σεβασμού μας. Το βέβαιο είναι πως πάντα θα είμαστε δίπλα τους ανθρώπινα, ουσιαστικά και με αγάπη. Για όλα όσα μας πρόσφεραν μια λέξη μόνο είναι αρκετή ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση και καλή σαρακοστή!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια