ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ» σας π ρ ο σ κ α λ ε ί




Στο πρόσφατο παρελθόν συναντηθήκαμε καταθέτοντας την αγωνία μας για το ήταν αυτό που θα μπορούσε, σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτοί που ζούμε σήμερα, να μας φέρει σε διαρκή και δημιουργική επικοινωνία με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Εκτιμήσαμε ότι οι συγκυρίες δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για ένα τέτοιο εγχείρημα. 



Γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε και όμως με αυτές θελήσαμε να αναμετρηθούμε. Βιώνουμε, ως λαός, ως τοπικές κοινωνίες αλλά και ως άτομα σε ένα κλίμα βαθιάς πολιτισμικής κρίσης παρελκόμενο της οποίας είναι το ασφυκτικό οικονομικό, νομισματικό και δημοσιονομικό περιβάλλον που μας συνθλίβει ως κοινωνία και ως άτομα καθημερινά. Έκπτωση αξιών, αρχών, ιδεών, ιδανικών. Έλλειψη προτάσεων, οραμάτων, διακρίνουν όχι μόνο την  χώρα μας αλλά και ολόκληρη την γηραιά ήπειρο, την Ευρώπη. Στο ερώτημα αν εμείς, ως μέλη του Νοτίου Σήματος, μπορούμε  να συμβάλουμε στο να αλλάξει το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό  και γενικά το όλο ανθρωπογεωγραφικό περιβάλλον η απάντηση είναι ΟΧΙ, όμως όλοι μαζί ως κοινωνία ΝΑΙ. Και αυτό είναι και το ζητούμενο. Να αλλάξουμε πρώτα εμείς για να αλλάξουμε τον στενό κοινωνικό μας περίγυρο, την γειτονιά, τον Δήμο, την χώρα. Μια προσπάθεια που καταβάλλεται σε πολλές γειτονιές της χώρας μας. Ο στόχος είναι προσιτός. Είναι όμως δύσκολος και εκεί βρίσκεται και η ομορφιά του. Αρκεί να είναι στόχος όλων μας και όχι μόνο λίγων μεμονωμένων ανθρώπων.
Το Δ.Σ και εγώ προσωπικά σε καλώ να παραστείς στην Γενική Συνέλευση και στην κοπή της «πίτας» μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2016και ώρα 7,30 το απόγευμα στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αλίμου, Λ. Ιωνίας αρ. 96 Άλιμος για να ανανεώσουμε την δέσμευση μας στην προσπάθεια να βάλουμε όλοι μαζί ένα μικρό λιθαράκι, σε αυτό που όλοι επιθυμούμε, στο πέρασμά μας από τον απομονωτισμό στην κοινωνία των πολιτών. Αποζητούμε, ως Δ.Σ, την συχνή παρουσία σου και όχι μόνο στην Γ.Σ. Επικαλούμαστε την φαντασία σου και την όποια αυτή γεννά πρότασή σου στην επαφή με την ζώσα καθημερινότητά. Ελπίζουμε στην διαρκή συμβολή σου και όχι στην συνδρομή σου. Σε περιμένουμε και
Σε ευχαριστώ εκ’ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ.   
Ο Πρόεδρος

Βασίλη Ξένος –Γαβριέλης


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια