ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελπίζει η Επισκοπή


Τεράστιας σημασίας νίκη που την διατηρεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής πήρε η Επισκοπή επικρατώντας μέσα στην Γλυφάδα της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Το τρίποντο αυτό φέρνει τους Ρεθυμνιώτες 12 βαθμούς μακριά από την προνομιούχο 9η θέση (15 βαθμούς 13 θέση), σε αντίθεση με την Γλυφάδα που έμεινε στους 12 πόντους και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 31' με ένα καταπληκτικό γκολ του Λένγκα ο οποιος με ωραίο σουτ νίκησε τον Ζιώγκα. 


Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Γεωγακόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στη επανάληψη οι παίκτες του Νικου Κωτσοβού μπήκαν πολύ δυνατά και στο 68' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν στο 2-1, με τον Νίκου ο οποίος με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι. Στο 75' ο Ιβάνοφ στάθηκε πιο τυχερός και με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Ζιώγκας, Κατσίβελας, Σινάνι, Παικόπουλος (62' Γκούμας), Βαρδακώστας, Κόντι, Καλογιάννης, Φερεντίνος (62' Ντούνης), Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης (80' Σιλάνσι)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Λένγκα, Μπάτσεφ, Γούλας (90' Πάττας), Ιβάνοφ, Σίτσκοφ, Ντινιωτάκης (60' Κωττάτης), Χαλκιαδάκης (60' Μπάτσι).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια