ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διοργάνωση Πασχαλινού Bazaar από την TÜV AUSTRIA HELLAS


Αγαπητοί Πελάτες,
Αγαπητοί Συνεργάτες,

με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό bazaar(https://www.facebook.com/events/473531629507538/) το οποίο διοργανώνουμε σε συνεργασία με τοΚέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία*» την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 από τις 16:00 έως τις 19:00 στα γραφεία μας στην Αγ. Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 429,  στον 1ον όροφο.



Επίσης, σας προσκαλούμε να τρέξετε μαζί μας στον συμβολικό αγώνα δρόμου αθλητών με νοητική υστέρηση «Ο δικός μου … Μαραθώνιος», που διοργανώνει η Εστία και στον οποίο είμαστε Χορηγοί,  τοΣάββατο 2 Απριλίου και ώρα 10:30, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα.




Μην ξεχνάτε :  Με την υποστήριξη και την αγάπη όλων μας, η «ΕΣΤΙΑ» θα μπορεί να συνεχίσει το δύσκολο έργο της, γιατί

“κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και η μοναδικότητά του πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό”.
  
Ευχαριστούμε & σας περιμένουμε!

____________________________________
*Η Εστία είναι κέντρο κοινωνικής φροντίδας που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε 100 άτομα με νοητική υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1982 από γονείς και φίλους παιδιών με νοητική υστέρηση. Προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση σε προστατευμένα εργαστήρια, με σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική συμμετοχή τους στην ελεύθερη αγορά και την επαγγελματική απασχόληση των μη εντάξιμων ατόμων.
Οι Οικονομικοί πόροι τους  προέρχονται ελαχίστως  από την Περιφέρεια, τα Ασφαλιστικά ταμεία, Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υπουργείο Εργασίας και Απασχόλησης, Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα και κυρίως από  χορηγίες και δωρεές.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια