ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μαυρομάτης: «Μοιράστηκαν προσκλήσεις στη Γλυφάδα»

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης υπογράμμισε πως όσοι έδωσαν το «παρών» στο κλειστό της Γλυφάδα, το έκαναν ως κάτοχοι προσκλήσεων της ΕΟΠΕ και πως δεν υπήρχε κανένα θέμα με την παρουσία του στις εξέδρες.


Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης υπογράμμισε πως όσοι έδωσαν το «παρών» στο κλειστό της Γλυφάδα, το έκαναν ως κάτοχοι προσκλήσεων της ΕΟΠΕ και πως δεν υπήρχε κανένα θέμα με την παρουσία του στις εξέδρες. 


Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του Τάκη Τσουκαλά, υπογραμμίζοντας πως καλώς του επιτράπηκε η είσοδος, από τη στιγμή ου είχε την σχετική κάρτα-πρόσκληση. 

Αρχικά, ο Μαυρομάτης τόνισε: «Στην πρώτη σύσκεψη που κάναμε παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων σωματείων μετά την κλήρωση των ζευγαριών στα γραφεία της ομοσπονδίας κάναμε συμφωνία κυρίων να μην υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών ή πώληση εισιτηρίων σε οπαδούς. Ήταν προϋπόθεση για να αναθέσουμε τη διοργάνωση στη Γλυφάδα και μάλιστα αποφασίσαμε του χρόνου να γίνει στη Θεσσαλονίκη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στη δεύτερη σύσκεψη που έγινε στη Γλυφάδα παρουσία των εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων αποφασίστηκε ωστόσο να δοθούν 30 προσκλήσεις σε κάθε σωματείο χωρίς να αναγράφεται η ιδιότητα το κατόχου. Το συμφώνησαν τα σωματεία και η αστυνομία και συμφώνησε και η ΕΟΠΕ».




Σχετικά με την παρουσία του Τσουκαλά υπογράμμισε: «Τόσο ο κ. Τσουκαλάς, όσο και όσοι βρέθηκαν στους αγώνες, καλώς μπήκαν στο γήπεδο. Από την ώρα που η συμφωνία κυρίων δεν αποτυπώθηκε γραπτά είχαν κάθε τυπικό δικαίωμα. Θα πρέπει τα σωματεία να είναι πιο ειλικρινή και να καθίσουν άμεσα σε ένα τραπέζι για να πάρουν αποφάσεις. Τα ίδια έγιναν και στη Χίο στο final-4 των γυναικών. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των σωματείων. Δυστυχώς δεν αναδεικνύουμε όσο πρέπει τη γιορτή που έγινε για το βόλεϊ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος υπογράμμισε για το συγκριμένο θέμα: Φυσικά και υπήρξε συμφωνία κυρίων να μην κατεβάσουν οπαδούς οι ομάδες. Ποιος το αμφισβητεί; Για ποιον λόγο εμείς δεν δώσαμε προσκλήσεις σε οπαδούς μας; Δεν πηγαίναμε να σκοτωθούμε, αλλά για να παίξουμε βόλεϊ. Σεβαστήκαμε τα όσα είχαμε πει και στην πρώτη σύσκεψη».


Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ δήλωσε: «Για ψάξτε την τελευταία σελίδα των πρακτικών. Δεν υπάρχει υπογραφή του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ».

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια