ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προσφυγικό και οικονομικό τα βασικά σημεία του σχεδίου τους

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 




Μόνο ένα θαύμα, μπορεί να σώσει τη χώρα. Από την μία το προσφυγικό, από την άλλη το οικονομικό, όλα δείχνουν πλέον ότι υπάρχει όντως οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης κατά της Ελλάδας.


Σε ότι αφορά στο προσφυγικό, οι προθέσεις κάποιων φάνηκαν εξ’ αρχής. Δεν υπήρχε διάθεση από μέρους τους, όχι στο να βοηθήσουν την χώρα, αλλά αντίθετα στόχος τους είναι να την απομονώσουν. Μετά το χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπου το όλο θέμα συνδέθηκε με την τρομοκρατία, φανερώνονται ήδη τα σχέδιά τους. Θέλουν την Ελλάδα καταφύγιο των προσφύγων και των μεταναστών με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό άλλωστε δεν βλέπεται και καμία συμφωνία σε επίπεδο ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εφαρμόζεται.



ότι η χώρα δεν αντέχει ούτε τους Έλληνες να φροντίσει, πόσο μάλλον εκατομμύρια ξένους ανθρώπους που πρόκειται να έρθουν τους επόμενους μήνες. Και για να σιγουρέψουν την καταστροφή, φροντίζουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα οικονομικής ανάκαμψης. Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς την κάθετη πρόταση των δανειστών, να μην καταβάλλουν μισθούς και συντάξεις αν δεν ικανοποιήσουμε πρώτα τις δανεικές μας υποχρεώσεις. Μας ζητούν δηλαδή, πρώτα το χρέος… Το χειρότερο δε είναι ότι η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά. Περιορίζεται σε παράπονα προς το ΝΑΤΟ, την Μέρκελ και το ΔΝΤ.
Λοιπόν, τι λέτε; Αρκεί το θαύμα ή χρειαζόμαστε και κάτι ακόμα;
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια