ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τρυφερά φιλιά και χάδια σε νυχτερινή έξοδο


Όλα δείχνουν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευτυχισμένη και έχει μπει σε νέα φάση στη ζωή της, εδώ και ένα μήνα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.



Το όνομα του άντρα, που φαίνεται να της έχει κλέψει καρδιά, είναιΓιώργος Κοτσοβός, είναι 29 ετών και εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία «Εργοδομική» που αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση.

Ο φωτογραφικός φακός τους «αιχμαλώτισε» στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός Live Stage» για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Βαβέλ» με την Νατάσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της έφτασαν στο κέντρο στις 22:00και έμειναν για τέσσερις ώρες.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες, ενώ το φλερτ τους ξεκίνησε πριν από ένα μήνα σε έξοδό τους στο «Κέντρο Αθηνών».

Μια πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Αν και είναι λίγο καιρό μαζί, όσο έρχονται οι μέρες έρχονται πιο κοντά. Παρόλο που ο Γιώργοςδραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πόρτο Χέλι, με την Κωνσταντίναφροντίζουν να συναντιούνται όσο πιο συχνά μπορούν, ενώ ήδη έχουν κάποια αγαπημένα στέκια, όπως τοOpus στη Γλυφάδα, το Nalu στοΚαλαμάκι και το Feedel στο κέντρο της Αθήνας».

peoplegreece.com/ Πηγή φωτογραφιών: OK! HELLO
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια