ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με επιτυχία το φάιναλ-φορ κυπέλλου βόλεϊ στη Γλυφάδα


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου το φάιναλ-φορ του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας». 


Οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, ενώ το τρόπαιο κέρδισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στον τελικό της Κηφισιάς. Οικογένειες με μικρά παιδιά και εκατοντάδες ακόμα θεατές γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γηπέδου και τις δύο ημέρες, παρακολουθώντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου, μέσα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενείται στη Γλυφάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά το φάιναλ-φορ του League Cup βόλεϊ ανδρών και το φάιναλ-φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), την Ελληνική Αστυνομία και τους εργαζόμενους του ΔΑΚ για την άψογη συνεργασία. «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για φιλοξενία σπουδαίων διοργανώσεων, σε πνεύμα αθλητικό και κλίμα κόσμιο», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια