ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Εγινε συμφωνία κυρίων, αλλά δεν καταγράφηκε»

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΤΟ «GOAL»

Την αντίδραση της διοίκησης του Ολυμπιακού προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του «Goal» σχετικά με τα όσα έγιναν στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου στη Γλυφάδα. Πρόθεση του «Goal» δεν είναι η αντιδικία με κανέναν σύλλογο, αλλά η καταγραφή του ρεπορτάζ σχετικά με την έλλειψη συντονισμού και προγραμματισμού για τα μέτρα ασφάλειας της διοργάνωσης, αλλά και το πώς βρέθηκαν στο γήπεδο οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.



Οπως επιβεβαιώνουν τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης όσο και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος όχι μόνο υπήρξε συμφωνία κυρίων για να μη δοθούν εισιτήρια και προσκλήσεις στους οργανωμένους οπαδούς, αλλά ήταν και προϋπόθεση για να γίνει το φάιναλ-4 στη Γλυφάδα.
«Στην πρώτη σύσκεψη που κάναμε παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων σωματείων μετά την κλήρωση των ζευγαριών στα γραφεία της ομοσπονδίας κάναμε συμφωνία κυρίων να μην υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών ή πώληση εισιτηρίων σε οπαδούς. Ηταν προϋπόθεση για να αναθέσουμε τη διοργάνωση στη Γλυφάδα και μάλιστα αποφασίσαμε του χρόνου να γίνει στη Θεσσαλονίκη» είπε στο «Goal» ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.



Και πρόσθεσε: «Στη δεύτερη σύσκεψη που έγινε στη Γλυφάδα παρουσία των εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων αποφασίστηκε να δοθούν 30 προσκλήσεις σε κάθε σωματείο χωρίς να αναγράφεται η ιδιότητα του κατόχου. Το συμφώνησαν τα σωματεία και η αστυνομία και συμφώνησε και η ΕΟΠΕ».
Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης ξεκαθάρισε: «Θα πρέπει τα σωματεία να είναι πιο ειλικρινή και να καθίσουν άμεσα σε ένα τραπέζι για να πάρουν αποφάσεις. Τα ίδια έγιναν και στη Χίο στο φάιναλ-4 των γυναικών. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των σωματείων. Δυστυχώς δεν αναδεικνύουμε όσο πρέπει τη γιορτή που έγινε για το βόλεϊ».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια