ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζέτα Μακρυπούλια: Βόλτα για ψώνια στη Γλυφάδα!


Μπορεί να έχει αυτήν την περίοδο φορτωμένο πρόγραμμα με την περιοδεία της παράστασης “Ήρθες και θα μείνεις” που κάνει σε όλη την Ελλάδα με τον Γρηγόρη Βαλτινό, η Ζέτα Μακρυπούλια, όμως, πάντα βρίσκει λίγο χρόνο να αφιερώνει όμως και στον εαυτό της. Αλλά και στις υποχρεώσεις του νοικοκυριού της. 



Η γνωστή ηθοποιός που έχει αναλάβει την οργάνωση και τη φροντίδα του σπιτιού στο οποίο μένει τον τελευταίο καιρό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συχνά βρίσκεται στην αγορά των νοτίων προαστίων για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας. Εκτός από τις αγορές για το σπίτι όμως, η Ζέτα λατρεύει να κάνει και χαλαρές βόλτες στη Γλυφάδα. 



Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την τσάκωσε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της περιοχής με total black look να κάνει τις βόλτες της και να κοιτάζει τις βιτρίνες. Φυσικά για μια ακόμη φορά, είχε στα αυτιά της τα ακουστικά του κινητού της (δεν το αποχωρίζεται ποτέ) και μιλούσε στο τηλέφωνο. 





Όσο για τα επόμενα σχέδιά της; Η περιοδεία συνεχίζεται και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της, το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται με όλη τη θεατρική ομάδα στην Αλεξανδρούπολη!





πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια