ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Β΄ Στάση των Χαιρετισμών και παρέλαση στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας.



Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 στις 5.00 μ.μ., στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας, τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και εν συνεχεία η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, για όσα παιδιά μπόρεσαν να έρθουν.




 Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος π. Αντώνιος Χρήστου,  μίλησε για την διπλή Εορτή που εορτάζουμε σήμερα, τον Ευαγγελισμό της Παναγίας μας, αλλά και για την Εθνική μας Εορτή της 25η Μαρτίου, τονίζοντας  το γεγονός ότι κάποιοι ήρωες θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι! 



Στη συνέχεια βγήκαμε στο προαύλιο του Ναού και με χαρά και καμάρι παρελάσαμε για λίγα λεπτά της ώρας, αλλάζοντας σε τακτά διαστήματα τους σημαιοφόρους, ώστε να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία όλα τα παιδιά.

Ολοκληρώνοντας κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για όσους θυσιάστηκαν στον αγώνα για την ελευθερία και είπαμε τον Εθνικό Ύμνο. Μετά οδηγήσαμε τα παιδιά στους θαλάμους τους, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή Γ΄ των Νηστειών.




                    Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου 

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια