ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ομογένεια της Αυστραλίας υποδέχεται την Βούλα Πατουλίδου


Η Βούλα Πατουλίδου με τους προέδρους της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας και της Ελληνικής Κοινότητας του Περθ (φωτ.: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας)

Φιλοξενούμενη της ομογένειας στη Μελβούρνη και το Περθ της Αυστραλίας θα είναι από τις 18 έως τις 27 Μαρτίου η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.


 Την αντιπεριφερειάρχη προσκάλεσε η Ελληνική Κοινότητα των δύο πόλεων και η Παμμακεδονική Ένωση Δυτικής Αυστραλίας, κατά την επίσκεψη των προέδρων τους Σάββα Παπασάββα και Παύλου Άφκου αντιστοίχως.

Η Βούλα Πατουλίδου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει εκπροσώπους της ομογένειας, μέλη της τοπικής κυβέρνησης, επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού.
Το Σάββατο 19 Μαρτίου η Παμμακεδονική Ένωση Δυτικής Αυστραλίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν της, λίγο πριν από την ομιλία της για θέματα που αφορούν την ομογένεια και την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μια μέρα μετά, στις 20 Μαρτίου, η Βούλα Πατουλίδου θα παρευρεθεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων πολέμου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το απόγευμα θα εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα «George & Despina Berbatis Gymmasium» του Ελληνικού Κολεγίου Αγίου Ανδρέα στο Περθ, παρουσία του πρωθυπουργού της Δυτικής Αυστραλίας Κόλιν Μπαρνέτ, της γερουσιαστού Λίντα Ρέινολντς και της ομογενούς βουλευτού Ελένης Εβάντζελ.
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα μιλήσει σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας και Τουρισμού της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας δρ Κιμ Χέιμς.
Το βράδυ της Τρίτης 22 Μαρτίου η Βούλα Πατουλίδου θα παρουσιάσει σε Αυστραλούς παράγοντες του τουρισμού την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικό προορισμό. Την επομένη, 23 Μαρτίου, έχει προσκληθεί σε γεύμα στο Κοινοβούλιο της Δυτικής Αυστραλίας από τον πρόεδρο της Βουλής Μάικλ Σάδερλαντ. Επιπλέον, θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και σύμβουλο του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα Εξωτερικού Εμπορίου, Ανδρέα Λιβέρη.
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, προσκεκλημένη του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας της πόλης Βασίλη Παπαστεργιάδη θα επισκεφθεί την Μελβούρνη, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της ομογένειας, μέλη της κυβέρνησης και φορείς του τουρισμού, έως την αναχώρησή της για την Ελλάδα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια