ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άλλο ένα επιτυχημένο μπαζάρ!


Την Κυριακή 10/04 διοργανώθηκε άλλο ένα επιτυχημένο μπαζάρ από τους φίλους και εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.  Δεκάδες πολίτες από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής επέλεξαν να έρθουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού και να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει το ιατρείο και οι εθελοντές του.

Για όλους εμάς η επιτυχία δεν κρίνεται μόνο από το σεβαστό και άκρως απαραίτητο ποσό που μαζεύτηκε αλλά και από τα χαμογελαστά πρόσωπο που είδαμε.  Τα παιδιά διασκέδασαν και οι μεγάλοι έκαναν τα Πασχαλινά τους ψώνια σε έναν χώρο άρτια οργανωμένο και ζεστό.
Το ιατρείο ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους φίλους, εθελοντές, μικρούς και μεγάλους που έδωσαν το παρόν και μας στήριξαν ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε εκατοντάδες ασθενείς κάθε μήνα.
Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού δεν δέχεται χρηματικές δωρεές από κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο.   Οι μοναδικοί χρηματικοί χορηγοί είναι οι ίδιοι οι εθελοντές του αλλά και οι φίλοι που οργανώνουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα αυτά τα μπαζάρ στήριξης και διαθέτουν τα έσοδα στο ταμείο μας για να καλυφθούν πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες.
«Ομάδα Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»
Ακολουθούν φωτογραφίες …
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια