ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδιά για δύο στη Γλυφάδα!


Είναι μια ζωή μαζί, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η Μαρία Μπεκατώρου και οΑντώνης Αλεβιζόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια που επιβεβαιώνουν πως ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει, αλλά ενισχύει τον έρωτά. Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στη δική τους περίπτωση. 



Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε μεγάλο κοσμικό πάρτυ που έγινε στα νότια προάστια και στο εστιατόριο Hama για τα 6 χρόνια λειτουργίας του και απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο. Οι δυο τους, μάλιστα, μόλις έφθασαν συνάντησαν εκεί φίλους και συνεργάτες, αλλά πέρασαν το βράδυ αγκαλιά. 



Βλέπεις οι υποχρεώσεις της Μαρίας, λόγω του Your Face Sounds Familiar είναι αυξημένες αυτήν την περίοδο, σίγουρα όμως βρίσκει χρόνο για τον καλό της. Η ίδια, μάλιστα, πάντα μιλά με λόγια αγάπης για τον Αντώνη της και πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είναι και λίγο “ζηλιάρα”... 





“Είμαι λιγουλάκι. Δηλαδή δεν κάνω σκηνές, δεν μου άρεσαν ποτέ οι φωνές και οι εντάσεις, αλλά, έτσι, ξέρεις, για το... αλατοπίπερο κάτι μπορεί να πω, αλλά κι αυτό σπάνια”, αποκάλυψε. 



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια