ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι λέει ο διαγραφείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β. Γεωργιάδης για το συνέδριο της ΝΔ


Με ανάρτησή του στο facebook ο διαγραφείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δίνει τη δική του εξήγηση για τη διαγραφη, λέγοντας ότι από την αρχή της θητείας του αντιμετώπισε δυσαρέσκεια για τις πρωτοβοιλίες  γιατί η ΟΝΝΕΔ «έπαψε να είναι βολική για όσους την αντιμετωπίζουν μόνο ως ένα μηχανισμό μετακινούμενων αριθμών που θα επηρεάζει κατά τόπους τον κομματικό μηχανισμό».

Ολκόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Γεωργιάδη έχει ως εξής:
Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, θέλησα να μπει μία τάξη. Με απόφαση μου καθιερώθηκε το Εθνικό Μητρώο Μελών, προκειμένου να ξέρουμε ποιοι είμαστε, πόσοι είμαστε και πως κατανέμονται τα μέλη μας. Η κίνηση μου αυτή φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ενόχλησε. Ξαφνικά η ΟΝΝΕΔ έπαψε να είναι βολική για όσους την αντιμετωπίζουν μόνο ως ένα μηχανισμό μετακινούμενων αριθμών που θα επηρεάζει κατά τόπους τον κομματικό μηχανισμό. Από την αρχή αντιμετώπισα δυσαρέσκεια. Δυσφορία για το δικαίωμα των ΟΝΝΕΔιτών να ψηφίσουν στις εκλογές των ΔΗΜΤΟ, όπως καταστατικά προβλέπεται, ενώ αντίστοιχη ήταν και η αντιμετώπιση σε ότι αφορά τη συμμετοχή των τριμελών των ΔΗΜΤΟ της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές των ΝΟΔΕ, μερικά από τα οποία με το έτσι θέλω αποκλείστηκαν. Κάθε μέρα βίωνα και ένα πρόβλημα, από εκείνους που οραματίζονταν μια ΟΝΝΕΔ ελεγχόμενη, μικρή και χωρίς καμία παρέμβαση. Έφτασαν μάλιστα να μιλούν για ένα αποτυχημένο Συνέδριο, την ώρα που γνωρίζουν ότι 2.500 ΟΝΝΕΔίτες συμμετείχαν σ' αυτό με προσωπικά τους έξοδα, για τις ιδέες που αγαπούν και πιστεύουν.
Σε λίγη ώρα ξεκινά το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία δε θα μετέχουν εκπρόσωποι της νεολαίας. Εύχομαι και ελπίζω αυτό να μην είναι ολέθριο για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ και τη δυναμική της. Κόντρα όμως σε όσους ονειρεύονταν σήμερα διαμαρτυρίες, εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πολιτικά. Και αυτό θα γίνει και από σήμερα. Μακριά από εμάς οι εντάσεις και το «μπάχαλο» στο εσωτερικό της Παράταξης. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που μάθαμε τόσα χρόνια, κόντρα στα συστήματα, για μια σύγχρονη πολιτική νεολαία η οποία θα είναι πρώτα και πάνω από όλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από εκείνους που της προδιαγράφουν ένα μέλλον με ποσοστώσεις και διορισμένους εκπροσώπους. Όταν αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς, εμείς θα φωνάζουμε δυνατότερα.
Εμείς δε μάθαμε να περπατάμε με το κεφάλι σκυμμένο...


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια